Κατάλογος
Κατάλογος

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Επιστροφή στη λίστα

Ακροδέκτης σύνδεσης για μετασχηματιστές διανομής (2DIREKT) της PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Η ασφαλής παροχή ενέργειας βασίζεται σε λειτουργικά δίκτυα παροχής που αποτελούνται από μια σειρά αξιόπιστων επιμέρους στοιχείων. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι πάροχοι ενέργειας επενδύουν όλο και περισσότερο σε ακροδέκτες μετασχηματιστών όταν πρόκειται για τη σύνδεση μετασχηματιστών διανομής. Όλη η εμπειρία μας στην τεχνολογία επαφών που αποκτήθηκε τα τελευταία σχεδόν 100 χρόνια έχει ενσωματωθεί σε κάθε ακροδέκτη 2DIREKT, μαζί με τις καινοτομίες μας για απλή και ασφαλή εγκατάσταση.

Ένας ακροδέκτης για όλες τις εφαρμογές
Ο συμπαγής και εξελιγμένος σχεδιασμός επιτρέπει δύο επιλογές σύνδεσης - τα καλώδια μπορούν είτε να συνδεθούν παράλληλα είτε να μετατοπιστούν κατά 90°. Το πατενταρισμένο σύστημα σύνδεσης προστατεύει τα καλώδια από ζημιές και εγγυάται σταθερή πίεση επαφής καθ' όλη τη διάρκεια ζωής.

το2DIREKT αντικαθιστά τουλάχιστον δύο εξαρτήματα
Ο ακροδέκτης μετασχηματιστή συνδέεται απλά απευθείας στον μετασχηματιστή διανομής. Αυτό αποκλείει τυχόν σφάλματα εγκατάστασης και αποτρέπει τον κίνδυνο βλάβης του μετασχηματιστή. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο επειδή το 2DIREKT σημαίνει ότι δεν απαιτούνται πλέον ακροδέκτες, συνδετήρες καλωδίων, δακτύλιοι και βίδες. Το 2DIREKT μειώνει επίσης τον αριθμό των επαφών και, κατά συνέπεια, τις πιθανές πηγές σφαλμάτων σε σύγκριση με τις συμβατικές κατασκευές.

2DIREKT: Εντυπωσιακός, πρωτοποριακός σχεδιασμός σταθμών
Με το 2DIREKT, η PFISTERER προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα με μια σειρά από εξελιγμένα εξαρτήματα, όπως βιδωτά σημεία γείωσης και προστατευτικά καλύμματα για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Το συνολικό σύστημα είναι ανθεκτικό στην επαφή, παρέχοντας προστασία για ανθρώπους, εξοπλισμό λειτουργίας, ακόμη και για μικρά ζώα.

Το 2DIREKT ανταποκρίνεται με το παραπάνω σε όλες τις απαιτήσεις για την εγκατάσταση σταθμών τόσο τώρα όσο και στο μέλλον. Εκτός από το τυποποιημένο χαρτοφυλάκιό της, η PFISTERER δοκιμάζει και αναπτύσσει λύσεις ειδικά για τον πελάτη. Και: Προσφέρουμε καθολικές λύσεις σύνδεσης για εφαρμογές χαμηλής και μέσης τάσης από μία μόνο πηγή.

Το 2DIREKT σε αριθμούς:
Τάση: 1 kV
Ρεύμα: 4.000 A
Διατομή αγωγού: 16 έως 400 mm²
Υλικό αγωγού: 16 έως 400 mm² Υλικό αγωγού: 16 έως 400 mm²:

Πλεονεκτήματα:
  • Ο αγωγός μπορεί να συνδεθεί κάθετα ή/και οριζόντια
  • Τα μεμονωμένα καλώδια δεν αποκόπτονται
  • Μικρές απαιτήσεις χώρου
  • Κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές
  • Εγκατάσταση με τυποποιημένα εργαλεία, δεν απαιτείται συμπίεση
  • Αδιάβροχη καθολική λύση

Ερώτηση προϊόντος