Κατάλογος
Κατάλογος

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Επιστροφή στη λίστα

Βύσματα υψηλής τάσης (PLUG) της PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Οι plug-in λύσεις έχουν όλο και μεγαλύτερη ζήτηση για συνδέσεις σε γεννήτριες, μετασχηματιστές και μετατροπείς στην περιοχή χαμηλής και μέσης τάσης. Αυτές οι συνδέσεις πρέπει να είναι ανθεκτικές, χωρίς συντήρηση, οικονομικά αποδοτικές και εύκολες στην εγκατάσταση. Όλα αυτά τα κριτήρια πληρούνται από το σύστημα PLUG της PFISTERER, γι' αυτό και έχει γίνει απαραίτητο μέρος των σύγχρονων δικτύων τρένων και των αιολικών σταθμών παραγωγής ενέργειας. Το σύστημα PLUG συγκεντρώνει την εκτεταμένη εμπειρία μας στον τομέα της τεχνολογίας επαφών και τις απαιτήσεις των σύγχρονων βιομηχανικών προτύπων στην παραγωγή και την ασφάλεια λειτουργίας.

Ασφαλείς επαφές - Ακόμη και σε ακραίες συνθήκες
Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του συστήματος PLUG είναι η απλή δομή του. Τα υψηλής ποιότητας υλικά επαφής σε συνδυασμό με δοκιμασμένα σχέδια επαφών και λειτουργικά στρώματα προσφέρουν αποθέματα ισχύος και εξαιρετικά υψηλή αντοχή σε βραχυκύκλωμα. Η δοκιμασμένη τεχνολογία επαφών γραμμής της PFISTERER με πολλαπλές συνδέσεις εγγυάται ανθεκτικότητα και σταθερά υψηλή ποιότητα για τη μετάδοση ισχύος σε αγωγούς αλουμινίου και χαλκού. Η εξελιγμένη κωδικοποίησή της διασφαλίζει ότι κάθε βύσμα μπορεί να συνδεθεί μόνο με την αντίστοιχη πρίζα.

Έως και 50% λιγότερος χώρος
PLUG μειώνει τις συνδέσεις σε μία μόνο λύση με βύσμα. Ως αποτέλεσμα, οι μηχανικοί εξοικονομούν χρόνο ακόμη και κατά την αρχική εγκατάσταση - ένας σημαντικός παράγοντας στην πρωτοποριακή παραγωγή μαζικής κλίμακας. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για διακοπές λειτουργίας κατά τη διάρκεια των λειτουργιών, καθώς τα εξαρτήματα μπορούν να αντικατασταθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, το PLUG σας βοηθά επίσης να εξοικονομήσετε χώρο κατασκευής. Αντί να χρειάζεστε ένα τυπικό κουτί ακροδεκτών, οι συμπαγείς υποδοχές PLUG μπορούν να ενσωματωθούν απευθείας στα εξαρτήματα του συστήματός σας.

Οιπελάτες επωφελούνται από την πολυετή πρακτική μας εμπειρία
Οι συνδέσεις PLUG είναι καθολικές και δεν απαιτούν από το σύστημά σας να πληροί συγκεκριμένες απαιτήσεις. Έχουν δοκιμαστεί σύμφωνα με τα διεθνή και τα ειδικά για τον πελάτη πρότυπα και περιλαμβάνουν λύσεις για όλα τα θωρακισμένα και μη θωρακισμένα καλώδια των κλάσεων 2 και 5. Εκτός από την τυποποιημένη γκάμα μας, οι ειδικοί εδώ στην PFISTERER αναπτύσσουν και δοκιμάζουν επίσης προϊόντα κατά παραγγελία για τους πελάτες μας. Το χαρτοφυλάκιό μας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για ολοκληρωμένα συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών και της πιστοποίησης.


PLUG σε αριθμούς:
Τάση: 1 kV AC έως 4,4 kV AC
Ρεύμα: 400 A έως 1.250 A
Διατομή αγωγού: 70 - 240 mm²
Υλικό αγωγού: Χαλκός, αλουμίνιο

Πλεονεκτήματα:
  • Σταθερά υψηλή ποιότητα επαφής - χωρίς ερπυσμό σκουριάς
  • Σύντομος χρόνος εγκατάστασης, δοκιμών και διακοπής λειτουργίας
  • Πρότυπο για τη σύγχρονη παραγωγή σειρών
  • Αποθέματα ισχύος σε περίπτωση σφάλματος
  • Η κωδικοποίηση αποτρέπει τα σφάλματα σύνδεσης
  • Καθολική εφαρμογή

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Βύσματα υψηλής τάσης

Σύνδεσμοι για ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα (HCV8)

3πολικός, ευθύς σύνδεσμος με μία βίδα ως μηχανισμό ασφάλισης
HVC8 είναι ένας βυσματικός σύνδεσμος για εφαρμογές υψηλού ρεύματος. Ο στιβαρός σχεδιασμός και τα υλικά υψηλής ποιότητας επιτρέπουν...