Κατάλογος
Κατάλογος

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Επιστροφή στη λίστα

Ακροδέκτες γείωσης (RSC-T) της PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Για την προστασία τόσο των ανθρώπων όσο και του περιβάλλοντος, όλα τα μεταλλικά εξαρτήματα δίπλα σε ηλεκτροδοτούμενες σιδηροδρομικές γραμμές πρέπει να είναι γειωμένα. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τους πυλώνες των συρματοκιβωτίων, αλλά και για τα συστήματα σηματοδότησης, τα κιγκλιδώματα των γεφυρών, τους φράχτες κ.λπ. Η PFISTERER ανέπτυξε τώρα το RSC-T - μια απλή, ασφαλής και αξιόπιστη λύση που εξοικονομεί πολύ χρόνο σε σύγκριση με την καθιερωμένη πρακτική.

Εγκατάσταση έως και 50% ταχύτερη
Ο σύνδεσμος γείωσης RSC-T αποτελείται από διάφορα μέρη και μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας σε ένα υπάρχον σύστημα. Το καλώδιο γείωσης τοποθετείται στη θέση του χωρίς καμία προπαρασκευαστική εργασία και περικλείεται από τον σύνδεσμο με τη χρήση ενός κοχλία ασφάλισης. Οι διατρητικοί κοχλίες SICON διαπερνούν τη μόνωση για να δημιουργήσουν ασφαλή και αξιόπιστη επαφή με τον αγωγό γείωσης. Με την αποδεδειγμένη τεχνολογία SICON αποφεύγεται κάθε πιθανή ζημιά στον μεταλλικό αγωγό.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία διάτρησης της μόνωσης, τα κύρια καλώδια και τα καλώδια βρύσης εγκαθίστανται χωρίς να χρειάζεται να απογυμνωθεί η μόνωση. Αυτό ισχύει και για τα κύρια καλώδια με διπλή μόνωση. Στα καλώδια βρύσης με διπλή μόνωση, πρέπει να αφαιρεθεί το εξωτερικό στρώμα μόνωσης. Η συμπίεση των καλωδίων γείωσης και των καλωδίων βρύσης που χρησιμοποιούνταν προηγουμένως, καθώς και η αποκατάσταση της μόνωσης με θερμοσυρρικνούμενο μανίκι, δεν είναι πλέον απαραίτητη. Το πλαστικό περίβλημα με τις σφραγίδες του εγγυάται προστασία από ηλεκτροπληξία σύμφωνα με το πρότυπο IP2X.

RSC-T Fakten
  • Αξιόπιστη επαφή μεταξύ της γείωσης και του συνδετήρα βρύσης
  • Καμία διακοπή του κύριου αγωγού
  • Ανθεκτικότητα σε κρούσεις σύμφωνα με IP2X
  • Δεν υπάρχει ανοικτή λεπίδα για εγκατάσταση
  • Εξοικονομεί έως και 50% του χρόνου εγκατάστασης
  • Δεν υπάρχει φλόγα στην τροχιά
  • Ηλεκτρικές δοκιμές σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61284:1997 κατηγορία Β
  • Ένας σύνδεσμος, τρεις επιλογές σύνδεσης

Με το βύσμα γείωσης RSC-T μπορούν να εφαρμοστούν διάφορες παραλλαγές παγίδευσης. Εκτός από την τυπική παραλλαγή με μία βρύση γείωσης ανά συνδετήρα, είναι επίσης δυνατή η διαμόρφωση δύο βρυσών γείωσης με έναν συνδετήρα, λαμβάνοντας υπόψη τη διατομή του αγωγού. Για να γίνει αυτό, το μόνο που απαιτείται είναι η αλλαγή της διάταξης των βιδών σύσφιξης στην πλευρά της βρύσης.

Πατενταρισμένη τεχνολογία επαφών
Οι κοχλίες του RSC-T βασίζονται στην αποδεδειγμένη τεχνολογία SICON. Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κοχλίας διάτμησης έχει μια αδιαβάθμητη κατασκευή και αξιοποιεί πάντα την πλήρη φέρουσα ικανότητα του σπειρώματος. Ο δίσκος τριβής στο άκρο του κοχλία αποτρέπει την καταστροφή του μεταλλικού αγωγού. Για το RSC-T, ο δοκιμασμένος κοχλίας SICON έχει εξελιχθεί περαιτέρω και έχει εξοπλιστεί με δίσκο τριβής που διαθέτει τεχνολογία διάτρησης της μόνωσης. Αυτό δημιουργεί μια αξιόπιστη επαφή με βέλτιστη δύναμη επαφής. Ο κοχλίας SICON εγκαθίσταται με ένα γαλλικό κλειδί SW6 και αποκόπτεται απαλά κατά την επιτυχή τοποθέτηση.

Ερώτηση προϊόντος