Κατάλογος
Κατάλογος

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Επιστροφή στη λίστα

Εξαρτήματα εναέριων γραμμών μεταφορών της PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Οι μονωτήρες μας για την κατασκευή εναέριων γραμμών υποβάλλονται καθημερινά σε τεράστια μηχανικά φορτία: Οι πύργοι για τη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να απέχουν μεταξύ τους έως και 500 μέτρα, πράγμα που σημαίνει ότι οι μονωτήρες πρέπει να μεταφέρουν βαριές γραμμές. Πρέπει επίσης να αντέχουν αυτές τις δυνάμεις για πολλές δεκαετίες χωρίς να χάνουν καθόλου από τη λειτουργική τους ασφάλεια.

Μονωτήρες κατά παραγγελία για κάθε εφαρμογή
Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των μονωτήρων της PFISTERER είναι ότι μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία σύμφωνα με οποιεσδήποτε απαιτήσεις. Τι σημαίνει αυτό Τα προϊόντα μας δεν αποτελούν τυποποιημένες λύσεις μαζικής παραγωγής, αλλά σχεδιάζονται ακριβώς για να ανταποκρίνονται στις υπάρχουσες κλιματικές, περιβαλλοντικές και φορτιστικές συνθήκες.

Πλήρεις σειρές μονωτήρων: σχεδιάζονται, δοκιμάζονται και παράγονται από την PFISTERER
Η PFISTERER έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας ως πρωτοπόρος στον τομέα των σύνθετων μονωτήρων σιλικόνης, η οποία περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την παραγωγή πλήρων σειρών μονωτήρων. Για πιο περίπλοκα έργα, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις από μία μόνο πηγή με βάση μια εκτεταμένη συμβουλευτική υπηρεσία και υπηρεσία σχεδιασμού, καθώς και προσομοιώσεις και δοκιμές στα δικά μας εργαστήρια.

Ηαπόσβεση κραδασμών αυξάνει την ασφάλεια λειτουργίας και τη διάρκεια ζωής
Οι αποστάτες απόσβεσης κραδασμών και οι αποσβεστήρες Stockbridge που διαθέτουμε είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί για τη μείωση των κραδασμών της γραμμής αγωγών που προκαλούνται από τον άνεμο. Χάρη στον βελτιστοποιημένο σχεδιασμό τους, μειώνουν στο ελάχιστο τις αιολικές δονήσεις και τις ταλαντώσεις κάτω από το άνοιγμα. Ως αποτέλεσμα, ο αγωγός μπορεί να λειτουργεί με ασφάλεια καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του. Προσφέρουμε επίσης διάφορα καταγραφικά δονήσεων και διεξάγουμε μελέτες δονήσεων ως τον απόλυτο τρόπο δοκιμής των συστημάτων απόσβεσης ή εντοπισμού της πηγής βλάβης του αγωγού.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Εξαρτήματα εναέριων γραμμών μεταφορών

Συνδέσεις εναέριας γραμμής (LIKE Bushings)

Οι δακτύλιοι LIKE της PFISTERER αποτελούν δοκιμασμένη τεχνολογία για μονοπολικές συνδέσεις εξωτερικού χώρου από ηλεκτρολογικούς πίνακες με μόνωση αερίου (GIS) έως ηλεκτρολογικούς πίνακες με μόνωση αέρ...