Κατάλογος
Κατάλογος

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Φούσκες (Classic) της Arno Arnold GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Ως εφευρέτης του φυσητήρα, ο Arno Arnold έχει εκτεταμένες γνώσεις σχετικά με τους φυσητήρες. Από πολύ νωρίς κατέστη σαφές ότι σε περιπτώσεις όπου δημιουργούνται πολλά θραύσματα, η πρόσθετη προστασία των φυσητήρων βελτιώνει τη λειτουργία και την αντοχή τους. Για το λόγο αυτό αναπτύξαμε πρόσθετα τηλεσκοπικά φύλλα, τα οποία σχηματίζουν ένα κλειστό κάλυμμα στην επάνω επιφάνεια. Συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα ενός φυσητήρα, όπως η αδιαπέραστη προστασία από υγρά και σκόνη, με τα πλεονεκτήματα ενός τηλεσκοπικού χαλύβδινου καλύμματος, όπως η προστασία από καυτά και αιχμηρά σίδερα.

Τα τηλεσκοπικά φύλλα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν αποτελεσματική άμεση εκτροπή. Ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο, τα φύλλα μπορούν να τοποθετηθούν έτσι ώστε να είναι κινητά ή σταθερά στη θέση τους. Καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντικό τα μεταλλικά φύλλα να σχηματίζουν στεγανή στεγανοποίηση στο μπροστινό μέρος, συνιστούμε τη χρήση του πατενταρισμένου μας συστήματος φύλλων στο πίσω μέρος. Αυτά δημιουργούν αντίθλιψη, πράγμα που σημαίνει ότι τα τηλεσκοπικά φύλλα παρέχουν στεγανοποίηση χωρίς κενά στην πλευρά που είναι εκτεθειμένη στην πρόσκρουση από τα θραύσματα.
Περισσότερες πληροφορίες

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Φούσκες

Στρεπτικοί φυσητήρες (Rondet)

Τα στρογγυλά φυσούνα Rondet χρησιμοποιούνται όπου πρέπει να διασφαλίζεται η κινητικότητα, π.χ. για άξονες και αρθρώσεις.

Προσφέρουν αξιόπιστη προστασία έναντι βαριάς ρύπανσης σε όλα τα προσ...

Κάλυμμα οροφής (Roover)

Τα καλύμματα οροφής είναι κατάλληλα για προστασία από τα στροβιλιζόμενα θραύσματα.

Μπορούν να τοποθετηθούν εκ των υστέρων σε οπίσθια τοιχώματα που είναι εξοπλισμένα για το σκοπό αυτό. Διάφο...

Ιατρικές λύσεις

Καλύμματα με τη μορφή φυσητήρων ή κυλίνδρων για π.χ. ασθενοφόρα, χειρουργικά τραπέζια ή κρεβάτια μεταφοράς.

Κατά το σχεδιασμό και την κατασκευή προστατευτικών καλυμμάτων Arnold για την ιατρ...

Φούσκες γραμμικού οδηγού

Η ARNO ARNOLD κατασκευάζει φυσητήρες γραμμικών οδηγών για όλους τους συνήθεις κατασκευαστές σε τυποποιημένα προφίλ, σε κάθε ειδική διάσταση και γεωμετρία.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθεντ...