Κατάλογος
Κατάλογος

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Μετατροπείς DC/DC για βιομηχανικές εφαρμογές και οχήματα (PCMD / PCMDS) της MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Όταν η διαθέσιμη τάση του συστήματος δεν ταιριάζει με την τροφοδοσία των υφιστάμενων ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, πρέπει να χρησιμοποιούνται μετατροπείς τάσης. Οι ηλεκτρικοί μετατροπείς που είναι ικανοί να μετατρέπουν συνεχείς τάσεις ονομάζονται συνεπώς μετατροπείς DC/DC ή μετατροπείς DC/DC. Μέχρι τη δεκαετία του 1950, η μετατροπή της συνεχούς τάσης ήταν δυνατή μόνο ηλεκτρομηχανικά μέσω της σύζευξης κινητήρα-γεννήτριας. Σήμερα, οι τοπολογίες ηλεκτρονικών κυκλωμάτων με χρονισμό επιτρέπουν τη μετατροπή με τη χρήση μιας εσωτερικά παραγόμενης εναλλασσόμενης τάσης.

Ένας μετατροπέας DC-DC διαθέτει μια είσοδο και μια έξοδο. Έτσι, μπορεί να αποτυπώσει διαφορετικές λειτουργίες καθώς και να λειτουργήσει ως μετατροπέας υποβιβασμού ή ανύψωσης. Η αλλαγή του επιπέδου τάσης, η γαλβανική απομόνωση και η σταθεροποίηση της εξόδου - τόσο μεμονωμένα όσο και σε συνδυασμό - μπορεί να είναι λόγοι για τη χρήση ενός μετατροπέα DC/DC ή μιας μονάδας DC/DC. Το εύρος των εξόδων είναι μεγάλο, από μερικά milliwatt για την τροφοδοσία ενός μεμονωμένου ηλεκτρονικού τσιπ έως την περιοχή των kilowatt, για παράδειγμα κατά τη μετατροπή υφιστάμενων δικτύων μπαταριών σε διαφορετικό επίπεδο τάσης. Λόγω του μεγάλου αριθμού διαφορετικών υφιστάμενων τάσεων του συστήματος και της εξίσου ποικίλης επιλογής ονομαστικών τάσεων των ηλεκτρικών εξαρτημάτων, ο αριθμός των δυνατών συνδυασμών τάσεων εισόδου και εξόδου είναι μη διαχειρίσιμος, ιδίως δεδομένου ότι η μετατροπή τάσης μεταξύ εισόδου και εξόδου προσφέρεται τόσο προς τα πάνω, προς τα κάτω όσο και μόνο ως σταθεροποιητική. Η πλειονότητα των μετατροπέων συνεχούς ρεύματος λειτουργεί μονόδρομα, δηλαδή από την είσοδο στην έξοδο. Ωστόσο, χρησιμοποιούνται επίσης μετατροπείς με αμφίδρομη λειτουργία, ιδίως στον τομέα των κινητήρων.

Κατηγορίες ισχύος: 250 W- 400 W
Ειδικά χαρακτηριστικά:

  • Ευρεία και εξαιρετικά ευρεία περιοχή εισόδου
  • Εύρος θερμοκρασίας -25...+70 °C (PCMD)
  • Τάση απομόνωσης έως 4 kVAC
  • Μικρό μέγεθος
  • Υψηλή πυκνότητα συσκευασίας
  • Πλαστικό ή μεταλλικό περίβλημα

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Μετασχηματιστές DC/DC

Μετασχηματιστές DC/DC (PMDS30 24S05 U-VT)

Οι συμπαγείς μετατροπείς DC/DC της σειράς PMDS/PCMDS30 είναι κατάλληλοι για τοποθέτηση σε πλακέτες και πλαίσια. Είναι σχεδιασμένοι με τεχνολογία push-pull με τροφοδοσία ρεύματος. Τα πλεονεκτήματα α...

Μετασχηματιστές DC/DC (PCMGS14 110S24)

Ο μετατροπέας DC/DC με 14 W έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το πρότυπο EN 50 155 για εφαρμογές στην τεχνολογία σιδηροδρόμων και μεταφορών με χαμηλές απαιτήσεις ισχύος.

Ειδικά χαρακτηριστ...