Κατάλογος
Κατάλογος

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Μηχανές μέτρησης (ACCURA 2000) της Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας

Η έννοια της πλατφόρμας του ACCURA 2000 σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τη μηχανή μέτρησης σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Εάν οι απαιτήσεις σας σε εξοπλισμό, αισθητήρες και λογισμικό αλλάξουν, το ACCURA 2000 αλλάζει επίσης. Επωφελείστε από την ελκυστική τιμή και το χαμηλό κόστος κύκλου ζωής. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του ACCURA 2000 περιλαμβάνονται η καινοτόμος τεχνολογία μόνωσης, τα νέα έδρανα αέρα για μικρές αποστάσεις διαδρομής και υψηλότερη απόδοση τεμαχίου. Ο φιλικός προς τη συντήρηση σχεδιασμός εξασφαλίζει μέγιστη διαθεσιμότητα.

Ανεξαρτησία από τη θερμοκρασία χάρη στην τεχνολογία F.I

Οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας πρέπει να λαμβάνονται υπόψη, ιδίως σε εφαρμογές μέτρησης κοντά στην παραγωγή. Η γέφυρα του νέου ACCURA 2000 είναι εξοπλισμένη με ένα μοναδικό, υψηλής απόδοσης σύστημα μόνωσης που εξασφαλίζει την απαιτούμενη ακρίβεια στις λειτουργίες του εργοστασίου.

Ελεύθερα επιλέξιμη θερμοκρασία μέτρησης (20-26°C)

Οι μηχανές μέτρησης πρέπει να λειτουργούν υπό σταθερές θερμοκρασίες. Με το ACCURA 2000, μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα τη θερμοκρασία μέτρησης και να μειώσετε το κόστος κλιματισμού.

Μέγιστη ευελιξία αισθητήρων

Όλοι οι διαθέσιμοι αισθητήρες της Carl Zeiss μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ACCURA 2000. Η τεχνολογία πολλαπλών αισθητήρων "mass" επιτρέπει την εξοικονόμηση χρόνου για την αλλαγή οπτικών αισθητήρων και αισθητήρων επαφής.

Πακέτο επιδόσεων με τεχνολογία πλοηγού

Το πακέτο επιδόσεων για το ACCURA 2000 περιλαμβάνει την επιλογή VAST navigator για ακόμη πιο ακριβή σάρωση. Αυτή η τεχνολογία επιτυγχάνει πάντα τη μέγιστη ταχύτητα κίνησης και σάρωσης, μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο τον πολύτιμο χρόνο μέτρησης. Η απαραίτητη τεχνολογία ασφαλείας με παρακολούθηση με λέιζερ αποτελεί επίσης μέρος του πακέτου.

Ερώτηση προϊόντος