Κατάλογος
Κατάλογος

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Λογισμικό υπολογισμών (CALYPSO) της Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Το συνολικό πρόγραμμα για τυποποιημένες γεωμετρίες και άλλα

Το CALYPSO έφερε επανάσταση στον προγραμματισμό της τεχνολογίας μέτρησης. Το προσανατολισμένο στις λειτουργίες του περιβάλλον εργασίας του παρέχει απαράμιλλη ευκολία στη χρήση. Δημιουργήστε διαισθητικά προγράμματα μέτρησης επιλέγοντας το χαρακτηριστικό που χρησιμοποιείται στο σχέδιο σχεδίασης CAD. Εισάγετε τις ανοχές μεγέθους, μορφής και θέσης απευθείας από το μοντέλο CAD.

Πολλές εργασίες - ένα εργαλείο

Το CALYPSO έχει σχεδιαστεί για χειροκίνητες και CNC μετρήσεις, online και offline προγραμματισμό. Το CALYPSO είναι ικανό για πολλούς αισθητήρες και υποστηρίζει όλους τους τρέχοντες αισθητήρες και τις δυνατότητες μέτρησης της Carl Zeiss. Μέσω της διασύνδεσης I++ DME, το CALYPSO σας επιτρέπει να ελέγχετε συστήματα μέτρησης που δεν ανήκουν στη Zeiss, όπως μηχανές μέτρησης 3D, μηχανές μέτρησης με αρθρωτό βραχίονα, laser trackers και τομογράφους υπολογιστών.

Χωρίς συγκρούσεις - αυτόματα

Μόλις ορίσετε ένα χαρακτηριστικό του εξαρτήματος και τις σχετικές ανοχές με μερικά κλικ του ποντικιού, το CALYPSO δημιουργεί αυτόματα μια κατάλληλη στρατηγική μέτρησης, η οποία μπορεί να τροποποιηθεί και να εφαρμοστεί σε άλλα χαρακτηριστικά ανά πάσα στιγμή. Το CALYPSO κινεί γρήγορα τη γραφίδα γύρω από το τεμάχιο εργασίας χωρίς συγκρούσεις και προσεγγίζει σωστά τα χαρακτηριστικά του τεμαχίου - είστε ελεύθεροι να ασχοληθείτε με άλλες εργασίες.

Δυναμικό μίνι-σχέδιο

Ο ιεραρχικός σχεδιασμός του CALYPSO και ο προγραμματισμός με γνώρισμα δίνουν την ευελιξία να εστιάζετε τον προγραμματισμό των μετρήσεων στη διαδικασία παραγωγής. Για παράδειγμα, μπορείτε να διακόψετε τις σειρές μετρήσεων για να μετρήσετε γρήγορα ένα άλλο εξάρτημα. Η διακοπείσα μέτρηση μπορεί εύκολα να συνεχιστεί στη συνέχεια. Ευφυέστερη σάρωση με το VAST Navigator Το CALYPSO υποστηρίζει το VAST Navigator - την πέμπτη γενιά σάρωσης της Carl Zeiss. Χωρίς περιττές διακοπές και με βέλτιστες διαδρομές προσέγγισης και διαδρομής, το VAST Navigator σας επιτρέπει να μετράτε ομαλά σε μία διαδρομή. Η εφαπτομενική προσέγγιση είναι στάνταρ. Η πλήρως ενσωματωμένη ευφυΐα επιτρέπει στο CALYPSO να καθορίζει τη μέγιστη ταχύτητα σάρωσης ανάλογα με την απαιτούμενη ακρίβεια.

Προαιρετικές διεπαφές:

IGES 2D/3D, VDA 2D/3D, STEP 3D, DXF 2D, PMI και FTA μπορούν να υποβληθούν σε άμεση επεξεργασία.

Προαιρετικές άμεσες διεπαφές:

CATIA V4, CATIA V5, ProEngineer, UniGraphics, Inventor, Solid Works

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Λογισμικό υπολογισμών

Λογισμικό υπολογισμών (PiWeb)

Αναφορές εύκολα

Το ZEISS PiWeb είναι ένα κορυφαίο στην κατηγορία του σύστημα γραφικών αναφορών, το οποίο μεταφράζει άμεσα τα δεδομένα ποιότητας ή διεργασιών σε πολύτιμες πλ...

Λογισμικό υπολογισμών (CALIGO)

Το πλήρες πρόγραμμα για επιφάνειες ελεύθερης μορφής και πολλά άλλα.

Το CALIGO, το νέο λογισμικό για επιφάνειες ελεύθερης μορφής, κάνει τη μέτρηση των τμημάτων του αμαξώματο...

Λογισμικό υπολογισμών (GEAR PRO)

GEAR PRO - Λογισμικό για οδοντωτούς τροχούς βασισμένο σε CAD.

Σε συνδυασμό με το CALYPSO, η σειρά GEAR PRO σας επιτρέπει να επιθεωρείτε οδοντωτούς τροχούς, κωνικούς τροχούς...