Κατάλογος
Κατάλογος

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Συσκευές μέτρησης τραχύτητας (ROTOS) της Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Ένας αισθητήρας τραχύτητας που συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά.

Μετρήστε αυτόματα τη διάσταση, τη μορφή/τοποθέτηση και την τραχύτητα σε ένα μόνο μηχάνημα: Μεγαλύτερη παραγωγικότητα, ένα μόνο αρχείο.

Για τον ποιοτικό έλεγχο των εξαρτημάτων, π.χ. στο σύστημα μετάδοσης κίνησης των οχημάτων, πρέπει να είναι δυνατή η επιθεώρηση της τραχύτητας και της κυμάτωσης σύμφωνα με τα πρότυπα. Ο αισθητήρας τραχύτητας ROTOS της ZEISS επιτρέπει για πρώτη φορά ακριβώς αυτό σε μια ενιαία μηχανή μέτρησης συντεταγμένων. Οι χειριστές επωφελούνται από μια απλουστευμένη ροή εργασίας για πρόσθετη ασφάλεια μέτρησης και τεράστια εξοικονόμηση χρόνου.

Το ZEISS ROTOS προορίζεται για χρήστες που ελέγχουν το μέγεθος, τη θέση ή τη μορφή σε μια μηχανή μέτρησης συντεταγμένων (CMM) και πρέπει επίσης να μετρήσουν την τραχύτητα και την κυμάτωση στο ίδιο τεμάχιο. Χάρη στον αισθητήρα τραχύτητας ZEISS ROTOS. όλα τα χαρακτηριστικά ενός τεχνικού σχεδίου μπορούν να μετρηθούν πλήρως με ένα CMM και να εμφανιστούν σε ένα αρχείο. Δεν είναι πλέον απαραίτητη η μεταφορά σε ένα όργανο μέτρησης επιφανειών.

Μπορούν να επιτευχθούν διάφορες θέσεις μέτρησης χωρίς επανασύνδεση και είναι δυνατή μια πλήρως αυτόματη εκτέλεση χωρίς ο χειριστής να επηρεάζει τη μέτρηση της επιφάνειας. Αυτό διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα σε σύγκριση με τα προηγούμενα αρκετά λεπτά. Επειδή δεν είναι πλέον απαραίτητη η μεταφορά και η σύσφιξη του τεμαχίου, η ευαισθησία σε σφάλματα καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και η επιρροή του χειριστή εξαλείφονται ουσιαστικά.

Αλλά υπάρχουν και άλλα: Το ZEISS ROTOS μπορεί να τοποθετηθεί με ευελιξία ώστε να φτάνει σε όλες τις επιφάνειες ενός εξαρτήματος χωρίς επανασύνδεση. Επιπλέον, ο αισθητήρας διαθέτει άξονα περιστροφής/ανατροπής. Τα δεδομένα μέτρησης από το ZEISS ROTOS μεταδίδονται μέσω Bluetooth στον υπολογιστή ανάλυσης. Στη συνέχεια, τα δεδομένα εισάγονται στο λογισμικό CALYPSO μέσω ενός οδηγού μηχανής και μπορούν να εξαχθούν μαζί με άλλα δεδομένα μετρήσεων σε ένα κοινό αρχείο. Το ZEISS ROTOS είναι διαθέσιμο για επιλεγμένες μηχανές μέτρησης συντεταγμένων με φορείς αισθητήρων VAST.

Ερώτηση προϊόντος