Κατάλογος
Κατάλογος

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Οπτικές συσκευές μέτρησης (O-SELECT) της Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Μετρήστε αξιόπιστα με το πάτημα ενός κουμπιού

Χάρη στην πλήρως αυτόματη ρύθμιση τόσο του φωτισμού όσο και της εστίασης, εξαλείφονται τα σφάλματα μέτρησης που οφείλονται στην επιρροή του χειριστή. Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, το ZEISS O-SELECT αξιολογεί τα χαρακτηριστικά και τεκμηριώνει τα αποτελέσματα - και σε μια επαγγελματική έκθεση, αν χρειαστεί.

Ο νέος, έξυπνος ψηφιακός προβολέας μέτρησης ZEISS O-SELECT

Σε περιβάλλοντα παραγωγής, οι οπτικές μηχανές μέτρησης συντεταγμένων και οι μηχανές επαφής αντικαθιστούν ολοένα και περισσότερο τον χειροκίνητο εξοπλισμό, όπως τα γωνιόμετρα, τα μετρητικά όργανα και οι προβολείς προφίλ. Ωστόσο, η επιρροή του χειριστή σε αυτά τα χειροκίνητα εργαλεία δεν πρέπει να αγνοείται. Με το O-SELECT, η ZEISS μειώνει την επιρροή αυτή στο ελάχιστο. Χάρη στο υψηλό επίπεδο αυτοματοποίησης και την ευκολία χρήσης, οι πολύπλοκες μετρήσεις μπορούν να ολοκληρωθούν γρήγορα, ανιχνεύσιμα και αναπαραγώγιμα.

Ο γρηγορότερος τρόπος για να λάβετε τα αποτελέσματά σας

Το λογισμικό ZEISS O-SELECT συνδυάζει την τεχνογνωσία της ZEISS στον τομέα της μετρολογίας με καινοτόμο, απλό χειρισμό. Οι σειριακές μετρήσεις εκτελούνται με το πάτημα του κουμπιού - ανεξάρτητα από τον χειριστή. Οι μεμονωμένες μετρήσεις και τα σχέδια μετρήσεων δεν αποτελούν πρόβλημα με το λογισμικό ZEISS O-SELECT: επειδή είναι τόσο εύκολο στην κατανόηση, προσφέρει σαφή καθοδήγηση του χειριστή και μειώνει το φόρτο εργασίας του.

Ευφυές, συμπαγές και αξιόπιστο

Το υλικό και το λογισμικό του ZEISS O-SELECT είναι βέλτιστα συνδυασμένα ώστε να διασφαλίζεται ότι οι γεωμετρήσεις 2D μπορούν να ελεγχθούν με εξαιρετική ταχύτητα και αξιοπιστία. Η συμπαγής και στιβαρή κατασκευή του επιτρέπει στο ZEISS O-SELECT να εγκατασταθεί σε πρακτικά οποιαδήποτε θέση. Μπορείτε να μετρήσετε τα δοκιμαστικά μέρη σας ακριβώς εκεί που πρέπει - είτε στον εισερχόμενο έλεγχο είτε στην παραγωγή.

Ερώτηση προϊόντος