Κατάλογος
Κατάλογος

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Βιομηχανικές αξονικές τομογραφίες (METROTOM 800) της Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Η επιλογή σας για συμπαγή εξαρτήματα ακριβείας

Το METROTOM 800 είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της βιομηχανίας χύτευσης με έγχυση. Ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεων στη βιομηχανία πλαστικών, σύνθετων υλικών και κεραμικών εξαρτημάτων. Διαθέτει επίσης μια ελκυστική σχέση τιμής/απόδοσης

Το ελάχιστο κόστος συντήρησης του συστήματος και η μέγιστη διαθεσιμότητα ήταν καθοριστικά κατά την ανάπτυξη του METROTOM 800. Αυτό επιτεύχθηκε με τη χρήση της τεχνολογίας σωλήνων ακτίνων-Χ μικροεστίασης χωρίς συντήρηση. Τα εξαιρετικά μικρά εστιακά σημεία καθιστούν δυνατή την προβολή ευκρινών εικόνων στον ανιχνευτή - το θεμέλιο για υψηλή ακρίβεια μέτρησης. Ο ανιχνευτής METROTOM 800 παρέχει σχεδόν τρία εκατομμύρια εικονοστοιχεία για αναγνώριση πολύ υψηλών λεπτομερειών.

Συνεχώς ρυθμιζόμενος μηχανισμός κίνησης

Εντός της κυλινδρικής περιοχής μέτρησης, τα εξαρτήματα μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε θέση στη διαδρομή της δέσμης μέσω ενός συνεχώς ρυθμιζόμενου μηχανισμού διαδρομής. Ο ανιχνευτής είναι πάντα βέλτιστα φωτισμένος με την προβολή του εξαρτήματος. Μαζί με την κατακόρυφη ρύθμιση, η λειτουργία αυτή σας επιτρέπει να μεγεθύνετε συγκεκριμένες περιοχές των εξαρτημάτων για τη μέτρηση λεπτομερειών σε σχέση με ολόκληρο το εξάρτημα.

Μέσω της χρήσης πολυμερούς σκυροδέματος για το περίβλημα, μπορεί να αποφευχθεί σε μεγάλο βαθμό η χρήση μολύβδου. Εδώ, η Carl Zeiss αποδεικνύει πώς η χρήση σύγχρονων υλικών μπορεί να προσφέρει μέγιστη προστασία των εργαζομένων, των χειριστών του συστήματος και του περιβάλλοντος - ενώ παράλληλα εφαρμόζει τέλεια τεχνολογία μέτρησης, εργονομική υπεροχή και αντίστοιχο σχεδιασμό.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Βιομηχανικές αξονικές τομογραφίες

Βιομηχανικές αξονικές τομογραφίες (METROTOM 1500)

Το ιδανικό μηχάνημα για ένα ευρύ φάσμα εξαρτημάτων

METROTOM 1500 - η ιδανική, βασισμένη σε αξονική τομογραφία μηχανή μέτρησης συντεταγμένων για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών όσο...