Κατάλογος
Κατάλογος

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Σχετικά με Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Το πρωτότυπο!
Πολλοί λένε ότι η HERMLE κατασκευάζει τα καλύτερα μηχανήματα στον κόσμο.

HERMLE έχει να κάνει με το φρεζάρισμα και την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων. Και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ακριβώς αυτό με την αρχιτεκτονική μας, τη δομή μας, την εργασία μας, την προσέγγισή μας, την ανάπτυξή μας, τη μηχανική μας, τη συναρμολόγηση και την εξυπηρέτησή μας. Ό,τι επιτυγχάνουμε, αλλάζουμε ή βελτιστοποιούμε κάνει τα αποτελέσματά μας καλύτερα, ακριβέστερα, ταχύτερα διαθέσιμα - τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

"φρεζάρισμα στα καλύτερά του" - ως το σλόγκαν της HERMLE AG - το συνοψίζει εύστοχα. Αντιπροσωπεύει ένα υψηλής απόδοσης, εξαιρετικά καινοτόμο κέντρο κατεργασίας που έχει κατακτήσει ηγετική θέση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Αντιπροσωπεύει ένα εκτεταμένο και στενά συνδεδεμένο δίκτυο πωλήσεων και υπηρεσιών και την παρουσία παγκοσμίως περισσότερων από 30.000 επιτυχώς εγκατεστημένων μηχανημάτων.

Τέλος, αντιπροσωπεύει την επιτυχία των πελατών μας, οι οποίοι επιτυγχάνουν τα καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την ακρίβεια και την αποδοτικότητα χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το "φρεζάρισμα στα καλύτερά του" δυνατό Η συνεχής παροχή νέων ιδεών και η παροιμιώδης ακρίβεια της HERMLE στην κατασκευή, η συμβουλευτική διαδικασία και η σωστή διαχείριση έργων. Με τους περίπου 1.400 υπαλλήλους μας με υψηλά κίνητρα, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά, δημιουργούμε τα θεμέλια. Και το κάνουμε αυτό σε έναν τόπο που παραδοσιακά ήταν η πατρίδα της μηχανικής ακριβείας και των εργαλειομηχανών. Συνολικά, πρόκειται για τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Είναι οι λόγοι για τους οποίους απολαμβάνουμε σήμερα ηγετική θέση ως συνεργάτες πολλών βασικών βιομηχανιών. Από τα μεγάλα πολύπλοκα εξαρτήματα μέχρι τα μικρότερα εξαρτήματα στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας. Από την ιατρική μέχρι τους αγώνες αυτοκινήτων. Είμαστε πρωτοπόροι!