Κατάλογος
Κατάλογος

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Κλίνες καλωδίων

Τα e-chainsystems® ή οι τάφροι καλωδίων αποτελούν ουσιαστικά τον ομφάλιο λώρο των σύγχρονων μηχανών. Αναλαμβάνουν την τροφοδοσία με ενέργεια, τη μεταφορά δεδομένων και σημάτων και, ως εκ τούτου, βρίσκ...

Καλώδια με θωράκιση

Δεν υπάρχει περιγραφή για αυτό το προϊόν στα Ελληνικά. Διαβάστε την περιγραφή στα Αγγλικά ή επικοινωνήστε με την εταιρεία.

Κανάλια καλωδίων

Τα e-chainsystems® είναι ο ομφάλιος λώρος των σύγχρονων μηχανών. Αναλαμβάνουν την τροφοδοσία με ενέργεια, τη μεταφορά δεδομένων και σημάτων και, ως εκ τούτου, βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει.

Δεματικό καλωδίων

Στις περισσότερες εφαρμογές μπορεί να χρησιμοποιηθεί η τυπική μας σειρά προφίλ C στη βάση στήριξης και οι σφιγκτήρες "chainfix" μικρών διαστάσεων, ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας απλός σφιγκτήρας με π...

Ειδικά καλώδια

Τα ειδικά καλώδια igus® είναι ανθεκτικά στο λάδι και σε ακτινοβολία UV και φλογοεπιβραδυντικά. Το εξωτερικό περίβλημα έχει ως βάση το TPE.

Ανυψωτικοί μοχλοί

"Στηρίγματα άκρης ντίζας και βάσεις για άξονες από igus®: άκαμπτα και κινούμενα στηρίγματα άκρης ντίζας, βάσεις για άξονες σε διάφορα σχέδια και από διάφορα υλικά. "

Ρουλεμάν με μπίλιες

Τα ένσφαιρα έδρανα από πολυμερές υλικό xiros® είναι έδρανα μονής σειράς με αύλακα κύλισης, βασισμένα στο DIN 625. Τα ένσφαιρα έδρανα δεν χρειάζονται λίπανση ούτε συντήρηση και αποτελούνται από τέσσερα...

Υποδοχές εδράνου ολίσθησης

Τα χιτώνια εδράνων ολίσθησης iglidur® δεν χρειάζονται συντήρηση, είναι συμβατά με την οδηγία RoHS, δεν χρειάζονται λίπανση, είναι ανθεκτικά στη φθορά και ηλεκτρικά αγώγιμα.

Δακτύλιοι εδράνου

Στις γενικές ιδιότητες των χιτωνίων εδράνων iglidur® συγκαταλέγονται οι εξής: δεν χρειάζονται συντήρηση, δεν χρειάζονται λίπανση, είναι ανθεκτικά στη διάβρωση, έχουν μεγάλη αντοχή στη βρομιά, έχουν υψ...

Αρθρωτό εφέδρανο

Τα σφαιρικά έδρανα igubal® μπορούν να χρησιμοποιηθούν όποτε τα αυτορρύθμιστα έδρανα προσφέρουν πλεονεκτήματα σχεδιασμού ή συμβάλλουν στην απλοποίηση της συναρμολόγησης.

Καλώδια οπτικών ινών

Τα καλώδια οπτικών ινών με βαθμηδωτό δείκτη chainflex® για χρήσεις σε αντίξοες συνθήκες, με εξωτερικό περίβλημα από PUR, ανθεκτικά σε λάδι και UV.