Κατάλογος
Κατάλογος

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Σχετικά με STUBAI ZMV GmbH

Τι σκέφτεστε όταν ακούτε το όνομα Stubai
Ίσως σας έρχονται στο μυαλό υπέροχες οροσειρές, ανέγγιχτοι λόφοι, παγετώνες που βρυχώνται και αγνή φύση Η κοιλάδα του Stubai δεν είναι γνωστή μόνο για τον τουρισμό και τη φιλοξενία της. Για πάνω από 100 χρόνια η περιοχή φημίζεται επίσης για την κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας από τον καλύτερο διαθέσιμο χάλυβα. Η Stubai Tooling Industries αντιπροσωπεύει την καινοτομία, την ποιότητα και την ασφάλεια.

Οι πελάτες σε όλο τον κόσμο εκτιμούν τα υψηλής ποιότητας εργαλεία που κατασκευάζονται στο Τιρόλο. Τα μέλη της εταιρείας μας συνεργάζονται στενά για να χτίσουν την επιτυχία που εκτείνεται πολύ πέρα από τα σύνορα της Αυστρίας.

Stubai σημαίνει παράδοση. Αρκετές χιλιάδες τόνοι χάλυβα επεξεργάζονται ετησίως από 24 μέλη της Stubai Cooperation σε υψηλής ποιότητας εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου και μετάλλων, τις κατασκευές, την προετοιμασία τροφίμων και την υπαίθρια αναψυχή τόσο για επαγγελματίες όσο και για χομπίστες.

Πίνακας εκπαίδευσης αναρρίχησης (KRAXLBOARD ROCK)

Δεν υπάρχει σανίδα στην οποία να περιέχεται περισσότερη εμπειρία και τεχνογνωσία από την Kraxlboard Rock.

Τα διάφορα σκαλοπάτια σε 3 επίπεδα προσφέρουν εξαιρετικά διαφορετικούς τρόπους γ...

Πίνακας εκπαίδευσης αναρρίχησης (Kraxlboard Classic)

Αυτή η επεκτάσιμη ξύλινη σανίδα προσφέρει εξαιρετικά διασκεδαστικές και προκλητικές ευκαιρίες προπόνησης για αναρριχητές όλων των επιπέδων. Κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο από τον αρχιξυλουργό μας, η...

Σκόνη μαγνήσιου (MgPRO 350 g)

Υπερλεπτό, ξηρό λευκό ανθρακικό μαγνήσιο σε σακούλα πολυαιθυλενίου. Για την άμεση πλήρωση του σάκου κιμωλίας ή του επαναγεμίσματος της μπάλας κιμωλίας.

Ζυγίζει 350g

Chalkballs (STAND)

Το STAND είναι κατασκευασμένο από συμπαγές υλικό και παραμένει όρθιο από μόνο του. Έτσι είναι τόσο Chalkbag σε
ιμάντα αναρρίχησης όσο και ένα Boulderbag κατάλληλο. Με ζώνη μέσης και θήκη για β...

Πτυσσόμενοι στύλοι πεζοπορίας (CRIMP)

CRIMP πτυσσόμενοι στύλοι πεζοπορίας. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Το μήκος ρυθμίζεται με το πάνω τμήμα με κλείσιμο με κλιπ.

Έρχεται με προστατευτικά καπάκια, καλάθια για το καλοκαίρι και τ...

Σφυριά βράχου (ROCKY )

Ένα καλά ισορροπημένο σφυρί για το χτύπημα των καρφιών ή των κρεμαστών κοχλιών με τη βοήθεια τρυπανιού. Διαθέτει λαβή από καουτσούκ και τρύπα για κρέμασμα.

Μήκος 30 cm
Βάρος 590 g

Τσεκούρια κάμπινγκ (PRO CAMP)

Τσεκούρι κατασκήνωσης επαγγελματικής ποιότητας με λαβή αλουμινίου και ειδικό πολύ ελαφρύ τσεκούρι που κόβει όλα τα είδη ξύλου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για την κοπή μικρότερων δέντρων....

Τσάντες κραμπόν (GEARBAG VELCRO)

Η τσάντα γενικής χρήσης STUBAI GEARBAG VELCRO είναι κατασκευασμένη για την αποθήκευση κραμπόν, βιδών πάγου, εφεδρικών αξόνων κ.λπ., οι αιχμηρές άκρες των οποίων θα μπορούσαν διαφορετικά να προκαλέσ...

Skitouring σακίδιο πλάτης (THIRTY)

Το σακίδιο πλάτης Stubai skitouring έχει όγκο 30L και ζυγίζει μόνο 1,2kg. Η καλύτερη επιλογή για κάθε χειμερινή δραστηριότητα. Δεν αφήνει περιθώρια επιλογής σε σχεδιασμό και λειτουργία.

...

Άγγιστρο

Οι βράχοι Pitons έχουν πολλές χρήσεις, αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι για απρόβλεπτες καταστάσεις, όπως υποχωρήσεις ή ατυχήματα. Η STUBAI σφυρηλατεί στο χέρι αυτά τα εργαλεία εδώ και πολλά χρόνια. Σ...

Bolt hangers (PROTECT)

Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, δοκιμασμένο κατά EN 959. Παρόμοιο με το Bolt Hanger Standard, αλλά αποφεύγονται οι ζημιές στους καραμπίνερ λόγω της στρογγυλεμένης φλάντζας της οπής.

Κράμπες (X-CHANGE PRO)

X-CHANGE
Το STUBAI X-Change - το πλήρες πολυεργαλείο μας! Είτε θέλετε ένα ή δύο μπροστινά σημεία, μια εύκαμπτη ή άκαμπτη μπάρα, ένα ελαφρύ ή στερεό κραμπόν για αγώνες ή για δι...

Κεφαλή κρούσης από νάυλον
σκληρή, ανθεκτική στη φθορά, χωρίς θραύσματα (ακό...