Κατάλογος
Κατάλογος

A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO/ TS 16949

A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO/ TS 16949

Σχετικά με A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

Ο Adam Georg Thorwarth ίδρυσε την "1.Deutsche Zwingenfabrik" στο Schmalkalden, Neumarkt 14, τον Μάιο του 1876. Αυτοί οι σφιγκτήρες (καπάκια σε ξύλινες λαβές για εργαλεία χειρός) κατασκευάζονταν από αυτόν πολύ πιο οικονομικά από ό,τι προηγουμένως με την εισαγωγή της βαθιάς σχεδίασης.

Η συνεχής ανάπτυξη κατέστησε αναγκαία την ανέγερση ενός νέου κτιρίου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Blechhammer που αποκτήθηκε γύρω στο 1901, το οποίο παραλήφθηκε στις 31.01.1903 και ανήκει ακόμη και σήμερα στην οικογένεια. Με γνώμονα πάντα την ορθολογική παραγωγή, σφικτήρες, μανίκια, καπάκια και άλλα εξαρτήματα βαθιάς έλξης κατασκευάζονται έκτοτε σε αυτή την τοποθεσία.

Από το 1990, η συνέχιση της οικογενειακής παράδοσης βρίσκεται στα χέρια του δισέγγονου του ιδρυτή της εταιρείας, Dipl. Ing. (FH) Jürgen Thorwarth. Ο ίδιος επανέφερε την εταιρεία στις απαιτήσεις της αγοράς κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.
Ως διάδοχοι, οι δύο εγγόνια Michael Thorwarth και Andreas Tanz συνεχίζουν σήμερα την παράδοση 140 ετών.

Σήμερα, η εταιρεία μπορεί να παράγει πάνω από 120 εκατομμύρια τραβηχτά μέρη ετησίως χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία βαθιάς τραβήγματος και φινιρίσματος και έχει έτσι σταθεροποιήσει τη θέση της στην αγορά με έμφαση στην ανάπτυξη.

Δακτύλιοι κολάρου

Η σειριακή παραγωγή, π.χ. των εξαρτημάτων βαθιάς χάραξης, υπόκειται σε συνεχή ποιοτικό έλεγχο σύμφωνα με το DIN EN ISO 9001:2015.
Στόχος μας είναι να εντοπίζουμε και να εξαλείφουμε τα λάθη προ...

Ανάπτυξη προϊόντων

Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να σας συμβουλεύσουμε σχετικά με τις εξελίξεις των νέων προϊόντων!