Κατάλογος
Κατάλογος

Bühler Motor GmbH

Bühler Motor GmbH

  • ISO 9001:2015
  • IATF 16949:2016
  • EN 9100:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

Bühler Motor GmbH

  • ISO 9001:2015
  • IATF 16949:2016
  • EN 9100:2018

Σχετικά με Bühler Motor GmbH

Η Bühler Motor παρέχει εξατομικευμένες και αξιόπιστες λύσεις κίνησης με μικρούς κινητήρες DC/BLDC και κινητήρες γραναζιών καθώς και αντλίες. Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1855 και ανήκει στην οικογένεια Furtwängler για πάνω από 125 χρόνια, είναι μια τυπική γερμανική, μεσαίου μεγέθους οικογενειακή επιχείρηση και, ως παγκόσμιος κρυφός πρωταθλητής, συνδυάζει την παράδοση και την καινοτομία.

Περισσότεροι από ένας στους δέκα εργαζόμενους της Bühler Motor εργάζονται στην Έρευνα και Ανάπτυξη. Το εσωτερικό τμήμα πρωτοτύπων και το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα εργαστήρια δοκιμών, επιτρέπουν στην Bühler να επικεντρωθεί πλήρως στη γρήγορη και ευέλικτη ανάπτυξη λύσεων κίνησης για συγκεκριμένους πελάτες.

1.850 εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο εξασφαλίζουν με ενθουσιασμό την επιτυχή ανάπτυξη, βιομηχανοποίηση και παραγωγή μηχανοτρονικών λύσεων κίνησης για εφαρμογές μεσαίου και μεγάλου όγκου.

Με έντεκα τοποθεσίες σε τρεις ηπείρους και ιδιαίτερα ανεπτυγμένες ικανότητες διεργασιών, η Bühler Motor είναι σε θέση να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις των πελατών για σύντομους χρόνους μεταφοράς, ποιότητα και έγκαιρη παράδοση στις απαιτούμενες ποσότητες. Οι στρατηγικές αγορές της εταιρείας περιλαμβάνουν την αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας, την αγορά εξοπλισμού υγείας, γενικές βιομηχανικές λύσεις, για παράδειγμα αυτοματισμούς κτιρίων, γεωργικό εξοπλισμό, μεταφορές και καθίσματα αεροσκαφών.

Ευθύγραμμος μηχανισμός μετάδοσης κίνησης

Οι οδοντωτοί τροχοί μας είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί, προσαρμόσιμοι και οικονομικοί.
Χρησιμοποιούνται σε κάθε περίπτωση όπου απαιτείται υψηλή αναλογία μείωσης σε μικρό χώρο εγκατάστασης.

Μετάδοση με ατέρμονο κοχλία

Τα σκουληκοειδή γρανάζια μας (επίσης: γρανάζια σκουληκοειδούς τροχού) χρησιμοποιούνται όταν ο χώρος εγκατάστασης απαιτεί άξονα κίνησης λυγισμένο κατά 90°.
Τα τεχνικά τους πλεονεκτήματα είν...

Περιστροφικοί κωδικοποιητές

Με οπτικούς ή μαγνητικούς κωδικοποιητές και επιλογή φρένων, η Bühler Motor προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις
για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στους τομείς του ιατρικού εξοπλισμού και της υγειον...

Αναστολείς ρεύματος ηρεμίας

Μια επιλογή από φρένα ασφαλείας και φρένα δινορευμάτων που έχουν σχεδιαστεί για χρήση με τους κινητήρες DC και BLDC εγγυάται την ασφαλή διακοπή λειτουργίας σε εφαρμογές που σχετίζονται με την ασφάλ...

Τεχνική μετάδοσης κίνησης

Στον τομέα της μικροκίνησης, η Bühler Motor είναι ένας πάροχος λύσεων από τη μια στιγμή στην άλλη - από την πρώτη ιδέα μέχρι το εγκεκριμένο προϊόν. Γνωρίζουμε από την εμπειρία μας τι πραγματικ...

Μικροί κινητήρες

STOCK SERVICE (δύναμη ταχείας αντίδρασης) με

- Κινητήρες οδοντωτών τροχών από 4,5 έως 500 Ncm
- Κινητήρες πλανητικών τροχών από 10 - 200 Ncm

  • Παραλλαγές
  • Προσαρμοσμέν...

Μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης συνεχούς ρεύματος

Για αυστηρές απαιτήσεις επιδόσεων όσον αφορά την απόδοση, τη δυναμική, την πυκνότητα ισχύος, τη σύγχρονη λειτουργία και τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

  • διαιρούμενοι στάτορες
  • μέγισ...

Τεχνική μετάδοσης κίνησης

Τεχνολογία κίνησης από την Bühler Motor

STOCK SERVICE (δύναμη γρήγορης αντίδρασης) με

  • Κινητήρες συνεχούς ρεύματος από 1 - 250 W
  • Κινητήρες EC/BLDC από 40 - 325...

Πνευματικά συστήματα (Lumbar System)

Τα πνευματικά μας συστήματα συμβάλλουν στην αύξηση της άνεσης του επιβάτη και πληρούν τα υψηλότερα εργονομικά πρότυπα.
Πάρτε για παράδειγμα το σύστημα οσφυϊκής υποστήριξης:
Ένα συμπαγές,...

Στοιχεία χειρισμού

Δεν υπάρχει περιγραφή για αυτό το προϊόν στα Ελληνικά. Διαβάστε την περιγραφή στα Αγγλικά ή επικοινωνήστε με την εταιρεία.

Ενεργοποιητές

Ο αρθρωτός σχεδιασμός του PAXCOM ανταποκρίνεται σε όλες τις τεχνικές απαιτήσεις της αγοράς, στο υψηλότερο επίπεδο, με αποτέλεσμα τη μέγιστη άνεση των επιβατών, το χαμηλό βάρος και μια έξυπνη ιδέα συντ...