Κατάλογος
Κατάλογος

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

  • IATF 16949
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

  • IATF 16949
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Σχετικά με Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

Από τις ιδέες σας σε λειτουργικά τυποποιημένα προϊόντα

Βρισκόμαστε στον κόσμο των πλαστικών για πάνω από 75 χρόνια. Επωφεληθείτε από την εμπειρία μας στις πιο διαφορετικές βιομηχανίες - από την αυτοκινητοβιομηχανία και την ηλεκτρική βιομηχανία μέχρι την κατασκευή εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Η Lüttgens κατασκευάζει ανταγωνιστικά τυποποιημένα προϊόντα που σας βοηθούν να έχετε μακροπρόθεσμη επιτυχία.
Ως κατασκευαστής τεχνικών εξαρτημάτων και θερμοπλαστικών εξαρτημάτων με χύτευση με έγχυση, είμαστε συνηθισμένοι να αντιμετωπίζουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες προκλήσεις. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να αναπτύξουμε ιδέες, τις οποίες στη συνέχεια μετατρέπουμε σε λειτουργικές λύσεις.
Κατανοούμε τις πολύπλοκες αλληλεπιδράσεις. Από την επιλογή των βέλτιστων υλικών μέσω του σχεδιασμού του προϊόντος μέχρι την πιο αποτελεσματική μέθοδο παραγωγής, συνδεόμαστε με το έργο σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Συναρμολόγηση δομικών μονάδων

Η συναρμολόγηση των εξαρτημάτων, με δική μας κατασκευή εξαρτημάτων, ή η συσκευασία του τελικού προϊόντος είναι επίσης μέρος της γκάμας των υπηρεσιών μας.

Πρωτότυπα

Αντιλαμβανόμαστε την πρωτοτυποποίηση ως μια διαδικασία δόμησης των τρόπων δράσης με ουσιαστικό τρόπο. Με τη δημιουργία των προδιαγραφών, επιτυγχάνουμε μια σαφή συμφωνία σχετικά με το σχεδιασμό του προ...

Ειδικές λύσεις

Το άνοιγμά μας σε νέα προϊόντα αντικατοπτρίζεται σε πάνω από 6.500 είδη που έχουν ήδη υλοποιηθεί
Μας δίνετε τις προδιαγραφές και εμείς καθορίζουμε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να φτάσουμε...

Γράφοντας ιστορία με τεχνογνωσία και ακρίβεια
Μας γοητεύει πάντα το πώς μικρά μέρη μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά