Κατάλογος
Κατάλογος

HAGO Druck & Medien

Σχετικά με HAGO Druck & Medien

... για βιομηχανικές εταιρείες.

Πολλές βιομηχανικές εταιρείες από την περιοχή, καθώς και παγκόσμιοι παίκτες, είναι εδώ και πολλά χρόνια ικανοποιημένοι πελάτες της HAGO. Το μεγάλο, ευέλικτο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της HAGO αποτελεί όφελος για τους πελάτες μας. "Όλα από μία πηγή" - όχι πάντα ο φθηνότερος, αλλά μέσω συνεργειών συνήθως ο "φθηνότερος", πιο αξιόπιστος και επομένως ο πιο οικονομικός τρόπος. Ξεκινώντας από επαγγελματικά έγγραφα και έντυπα, μέσω διαφημιστικών υλικών και καταλόγων, μέχρι συσκευασίες, αυτοκόλλητα, ετικέτες, οδηγίες χρήσης και ολοκληρωμένα συστήματα. Πάνω απ' όλα, η αξιόπιστη τεχνική παράδοση - ακριβώς στην ώρα της ή στην αποθήκη αποστολής - είναι το δυνατό μας σημείο. Όποιος είχε ποτέ μια παύση παραγωγής λόγω έλλειψης εξαρτημάτων γνωρίζει πόσο ακριβοί μπορεί να είναι οι αναξιόπιστοι συνεργάτες. Αρκετοί από τους πελάτες μας βασίζονται σε εμάς για την έγκαιρη παράδοση άριστης ποιότητας.

... για μεσαίες επιχειρήσεις, εμπόριο και εμπορικές δραστηριότητες.

Ενώ εσείς φροντίζετε τους πελάτες σας, η HAGO φροντίζει την εμφάνισή σας. Λογότυπο, επαγγελματικά έγγραφα, φυλλάδια, η παρουσία σας στο διαδίκτυο - απλά ό,τι χρειάζεται σήμερα μια εταιρεία για να παρουσιάζεται θετικά στην αγορά. Είτε έχετε έναν είτε 1000 υπαλλήλους. Έχετε έναν έμπειρο υπεύθυνο επικοινωνίας για 1000 ερωτήσεις γύρω από την οπτική επικοινωνία. Η HAGO είναι ο κατάλληλος συνεργάτης.

... για ενώσεις, εκδότες & ιδιώτες.

Θέλετε να τραβήξετε την προσοχή στην εκδήλωσή σας με μεγάλες αφίσες ή να εκδίδετε τακτικά το περιοδικό του συλλόγου σας Τότε η HAGO είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για εσάς. Είτε πρόκειται για αφίσες, κουπόνια, φυλλάδια, εισιτήρια εισόδου ή περιοδικά - θα το κάνουμε για εσάς - αξιόπιστα, οικονομικά και στην ώρα τους! Συμπεριλαμβανομένης της εξατομικευμένης επεξεργασίας αποστολής.

Σχεδιάζουμε και παράγουμε ευχετήριες κάρτες, κάρτες γάμου, χριστουγεννιάτικες κάρτες ή ακόμη και κάρτες πένθους σύμφωνα με τις προσωπικές σας ιδέες - ξεχωριστά για εσάς! Πείτε μας τις επιθυμίες σας - εμείς θα τις πραγματοποιήσουμε! Γρήγορα, οικονομικά και επαγγελματικά. Για εκείνους για τους οποίους η τυπική προσφορά των τυπογραφείων του Διαδικτύου είναι πολύ απλή.

... για εκδότες και συγγραφείς.

Τα βιβλία είναι για την αιωνιότητα. Από αμνημονεύτων χρόνων, είναι καθρέφτες της ανθρώπινης σκέψης, φύλακες σκέψεων και ιδεών πέρα από τα όρια του χρόνου. Ένα βιβλίο αξίζει ιδιαίτερο σεβασμό. Η HAGO αφιέρωνε πάντα ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα στο σχεδιασμό και την παραγωγή βιβλίων. Καλά σχεδιασμένη στοιχειοθεσία, τυπογραφία που κάνει την ανάγνωση απόλαυση για τον αναγνώστη, χαρτιά χωρίς οξέα που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής σύμφωνα με το DIN/ISO 6738, καθώς και τέλεια βιβλιοδεσία με τεχνολογία PUR για το χαρτόδετο βιβλίο ή κλασική σφράγιση με νήμα για το βιβλιοφιλικό έργο. Για να μπορούν οι αναγνώστες να τα απολαμβάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα