Κατάλογος
Κατάλογος

Bäramed Instrumente GmbH

Bäramed Instrumente GmbH

  • DIN ISO 13485

Bäramed Instrumente GmbH

  • DIN ISO 13485

Σχετικά με Bäramed Instrumente GmbH

Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών

Η πολυετής ειδική εμπειρία και γνώση και η εξειδικευμένη εκπαίδευση είναι οι ιδιότητες που ξεχωρίζουν τους υπαλλήλους της Bäramed Instrumente από τους άλλους. Ένα καλά ταξινομημένο απόθεμα και μια καθημερινή αποστολή εμπορευμάτων εγγυώνται την άμεση και έγκαιρη παράδοση στους πελάτες μας.

Εξατομικευμένη συμβουλευτική

Η επικοινωνία αποτελεί νούμερο 1 νόμο για την Bäramed Instrumente. Θέλουμε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει, μπορούμε να βοηθήσουμε στην επίλυση προβλημάτων με τις εξειδικευμένες γνώσεις μας και να μας καταστήσουμε τον ικανό συνεργάτη σας στην ιατρική τεχνολογία.

DIN ISO 13485

Η Bäramed Instrumente δεσμεύεται στη θεμελιώδη αρχή της ποιότητας. Κάθε αντικείμενο που φεύγει από την Bäramed Instrumente ελέγχεται για βέλτιστη λειτουργία και εξειδικευμένη εργασία. Χάρη στη διασφάλιση ποιότητας σύμφωνα με το DIN ISO 13485, διασφαλίζουμε και διατηρούμε το πρότυπο ποιότητας της Bäramed Instrumente.

Προϊόντα με ιδιωτική ετικέτα

Η Bäramed Instrumente είναι πάντα έτοιμη να ακούσει τους πελάτες που προτιμούν όργανα με τη δική τους ετικέτα. Γρήγορα και ευέλικτα μπορούμε να προσαρμοστούμε στο σύστημα αρίθμησης του πελάτη, ικανοποιώντας έτσι ατομικές επιθυμίες.