Κατάλογος
Κατάλογος

BLANCO GmbH + Co KG

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

23.07.2021 00:07

Πρώτη νέα εμφάνιση στην εμπορική έκθεση Host

Νέο εταιρικό σήμα από τον Οκτώβριο του 2021

Πιο σύγχρονη, πιο ψηφιακή και πιο ευέλικτη: έτσι παρουσιάζεται η Blanco Professional Group εννέα μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Egon Kofler ως νέου διευθύνοντος συμβούλου. Κατά συνέπεια, η εταιρεία κοιτάζει και πάλι προς το μέλλον μετά από ένα δύσκολο 2020. Η φρέσκια, μοντέρνα εμφάνιση και η φιλόδοξη διεκδίκηση θα αντικατοπτρίζονται επίσης σε ένα νέο εταιρικό σήμα από τις αρχές Οκτωβρίου 2021.

"Το νέο μας εμπορικό σήμα μεταφέρει τις αξίες που πρεσβεύουμε σήμερα: Σύγχρονη, ευέλικτη και ασυμβίβαστα πελατοκεντρική. Θα συνδυάσει τον δυναμισμό μας με την ασφάλεια που θα συνεχίσουμε να έχουμε ως μέρος της Blanc & Fischer Familienholding", τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος Egon Kofler.

Ένα ισχυρό εμπορικό σήμα - για την εταιρεία και τα προϊόντα της

Το νέο όνομα συνοδεύεται επίσης από τη συγχώνευση των εμπορικών σημάτων της εταιρείας και των προϊόντων. Στο μέλλον, η νέα εταιρική επωνυμία θα χρησιμοποιείται επίσης για την ταυτοποίηση των προϊόντων, αντικατοπτρίζοντας έτσι με σαφήνεια και συνέπεια την προέλευσή τους. "Με αυτόν τον τρόπο, το προϊόν και το εταιρικό εμπορικό σήμα ενισχύουν το ένα το άλλο", τονίζει ο Egon Kofler.

Το όνομα της νέας εταιρικής επωνυμίας και ολόκληρη η ταυτότητα της επωνυμίας, συμπεριλαμβανομένων των λογότυπων, θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο. Λίγο αργότερα, στην έκθεση εστίασης Host στο Μιλάνο τον Οκτώβριο, η νέα ταυτότητα του εμπορικού σήματος θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε ένα ευρύ επαγγελματικό κοινό. Εκεί, η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης μια νέα σειρά προϊόντων.

Περισσότερα νέα

Έναρξη αντιστροφής τάσης