Κατάλογος
Κατάλογος

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

03.10.2021 05:10

Στιβαρός, φθηνός, αξιόπιστος - Μετατροπέας DC / DC PCMDS550-FT για περονοφόρα οχήματα

Οι μετατροπείς DC/DC της σειράς PCMDS550-FT είναι προσαρμοσμένοι στις απαιτήσεις της τεχνολογίας περονοφόρων οχημάτων. Η υψηλότερη ποιότητα και η ασφάλεια έχουν ιδιαίτερη σημασία όταν χρησιμοποιούνται τροφοδοτικά σε αυτές τις εφαρμογές. Ως συνδετικός κρίκος μεταξύ του συστήματος τροφοδοσίας και των ηλεκτρονικών υποσυστημάτων, τίθενται εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις όσον αφορά την αξιοπιστία τους. Λόγω της καλής σχέσης τιμής/απόδοσης και των άριστων τεχνικών δεδομένων, οι μετατροπείς αυτοί, ωστόσο, χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε σταθερές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Η νέα σειρά PCMDS550-FT μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευελιξία. Οι ονομαστικές τάσεις εισόδου είναι 48 V, 80 V και 96 V. Το υπάρχον φίλτρο εισόδου προστατεύει τις συσκευές από τις τυπικές μεταβατικές τάσεις που εμφανίζονται στα ηλεκτρικά συστήματα των μονάδων. Οι τυπικές τάσεις εξόδου είναι 12 V και 13,8 V.

Οι χαμηλές τιμές κυματισμού και θορύβου σε συνδυασμό με την υψηλή σταθερά τάσης εξόδου εγγυώνται την αξιόπιστη λειτουργία όλων των συνδεδεμένων καταναλωτών. Άλλα αποφασιστικά χαρακτηριστικά είναι η αντοχή σε βραχυκύκλωμα, η προστασία από μεταβατικά φαινόμενα, η αντίσταση μόνωσης 1,18 kVAC prim.-sec. και ένα εύρος θερμοκρασιών -25 ...+50 ° C.

Τα PCMDS550-FT είναι σχεδιασμένα σε περίβλημα αλουμινίου με συμπαγή σχεδιασμό (189 x 115 x 60 mm). Η θερμική φιλοσοφία αυτών των μετατροπέων DC/DC με ενθυλάκωση κενού παρέχει βελτιστοποιημένη απαγωγή θερμότητας όλων των ημιαγωγών ισχύος μέσω θερμικής σύζευξης με την πλάκα βάσης. Ο ενθυλακωμένος σχεδιασμός επιτρέπει την εγκατάσταση σε οχήματα χωρίς ανάρτηση ή χωρίς ελαστικά με αέρα με τις υψηλότερες καταπονήσεις από κραδασμούς και δονήσεις. Η σύνδεση γίνεται με έναν 4πολικό επίπεδο σύνδεσμο FEP. Οι συσκευές είναι συμβατές με το πρότυπο CE και προετοιμασμένες για την κατηγορία προστασίας 2.

Περισσότερα νέα

Χάρη σε μια ειδική μοναδική τεχνολογία ενθυλάκωσης σε κενό, οι μονάδες τροφοδοσίας MTM Power είνα...

Το AC/DC δεν σημαίνει α&rho...

Ψάχνετε για μια λύση παροχής ρεύματος για άμεση χρήση "στο μηχάνημα"