Κατάλογος
Κατάλογος

Systea GmbH

06.10.2021 00:10

Σταθμός κρουαζιέρας Ostseekai

Επιτυχημένος συνδυασμός παλαιού και νέου

Είτε πρόκειται για ένα βραβευμένο συγκρότημα κατοικιών στη Δανία, είτε για ένα εξαιρετικό κτίριο μουσείου στη Γαλλία ή για έναν πύργο νερού στο Λουξεμβούργο - σε όλο τον κόσμο, ιδιοκτήτες κτιρίων, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και εγκαταστάτες προσόψεων επιλέγουν λύσεις από τη SYSTEA. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για αντιπροσωπευτικά κτίρια, οι άνθρωποι αρέσκονται να καταφεύγουν στα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά συστήματα υποστυλωμάτων μας. Αυτό δείχνει ότι οι λύσεις της SYSTEA μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλους τους τύπους κτιριακών έργων, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για εμπορικά, οικιστικά ή δημόσια κτίρια.

Στη βόρεια σύνδεση με τον υφιστάμενο τερματικό σταθμό Ostseekai στο λιμάνι του Κιέλου, κατασκευάστηκε ένας ακόμη τερματικός σταθμός σε έκταση 3.700 m². Ο νέος τερματικός σταθμός κρουαζιέρας σχεδιάστηκε μαζί με το υπάρχον κτίριο του τερματικού σταθμού ως μέρος ενός συνόλου. Το κτίριο γίνεται αντανάκλαση των κινήσεων, καθώς το στρογγυλεμένο σχήμα της πρόσοψης παίρνει τις γραμμές των ροών των επισκεπτών και των διαδρόμων και τις ενσωματώνει στην αρχιτεκτονική ως αναπόσπαστα στοιχεία.
Χαρακτηριστικά της πρόσοψης είναι οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, οι οποίες παρέχουν διαφάνεια, καθώς και οι καμπύλες και αόρατα στερεωμένες κασέτες Alucobond στη σοφίτα και στην περιοχή της εισόδου. Επιπλέον, η ψευδοροφή σχεδιάστηκε με επίπεδα, ορατά στερεωμένα πάνελ Alucobond.

Περισσότερα νέα

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από έλλειψη εργατικού δυναμικού και ολοένα και μικρότερες προθεσμ...

Όταν σκέφτεστε το Bauhaus στο Βερολίνο, το συνδέετε αυτόματα με τον Gropius. Με το νέο κτίριο της...