Κατάλογος
Κατάλογος

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

07.10.2021 05:10

Η εταιρεία Gmöhling GmbH γιορτάζει φέτος την 80ή επέτειό της

Η εταιρεία Gmöhling GmbH γιορτάζει φέτος την 80ή επέτειό της. Ο Walter Gmöhling, στην υπερήφανη ηλικία των 98 ετών, δεν χάνει ακόμα την ευκαιρία να περάσει από την έδρα της εταιρείας στο Fürth-Stadeln και να συνεισφέρει με τις ιδέες του. "Για να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και στο μέλλον, έχω εισφέρει το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων στο ίδρυμα!"

Η εταιρεία έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια της ιστορίας της. Ακόμα και τώρα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δεν είναι εύκολο. "Η Corona μας χτύπησε το 2020 και στη συνέχεια κατέλαβε ολόκληρο τον κόσμο. Πολλοί από τους πελάτες μας, αλλά και μεμονωμένοι προμηθευτές βρίσκονται στο εξωτερικό, φυσικά αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από εμάς", δήλωσε ο Frank Reiser, διευθύνων σύμβουλος της Gmöhling. "Παρ' όλα αυτά, επιβιώσαμε αρκετά καλά το περασμένο έτος - όχι μόνο χάρη στην άνθηση του εμπορίου μέσω του Διαδικτύου και των μεγάλων πελατών μας σε αυτόν τον κλάδο. Επίσης, στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, στα νοσοκομεία, τα προϊόντα μας χρειάζονται αυτή τη στιγμή. Φέτος μάλιστα μπορούμε να επενδύσουμε και πάλι σε νέο εξοπλισμό και μηχανήματα, καθώς και στη συντήρηση του 69 ετών πλέον κτιρίου και επίσης να προσλάβουμε και πάλι τρεις νέους μαθητευόμενους."

Το 1941, η εταιρεία Gmöhling ιδρύθηκε ως χυτήριο αλουμινίου στην Αλσατία. Μετά τον πόλεμο και την αγγλική αιχμαλωσία, ο νεαρός Walter Gmöhling ανέλαβε την κατά 95% κατεστραμμένη εταιρεία από τον εκλιπόντα πατέρα του και ανασυγκρότησε την παραγωγή στη Νυρεμβέργη το 1948. Εδώ αρχικά παρήγαγε γωνίες, μαγειρικά σκεύη και μηχανές χύτευσης κεριών (στο Ισραήλ) από το εναπομείναν αλουμίνιο και ανέπτυξε ένα ελαφρύ πτυσσόμενο κουτί μεταφοράς από αλουμίνιο για χρήση σε αμερικανικά αεροσκάφη DC-3 για την αερογέφυρα του Βερολίνου. Το τελευταίο αποτέλεσε την πραγματική γέννηση της εταιρείας όπως υπάρχει σήμερα. Στη συνέχεια έγινε γνωστή κυρίως στην ενδοεπιχειρησιακή εφοδιαστική της κλωστοϋφαντουργίας και ως προτιμώμενος προμηθευτής των γερμανικών και άλλων ευρωπαϊκών ταχυδρομικών εταιρειών.

Σήμερα, η τυποποιημένη γκάμα προϊόντων καλύπτει ένα πολύ ευρύ φάσμα, από κιβώτια μέχρι ντουλάπια, καροτσάκια μεταφοράς και καρότσια με ελατήριο στον πυθμένα, μέχρι τις πολλές επιμέρους ειδικές λύσεις από αλουμίνιο. Οι βιομηχανίες που προμηθεύονται είναι τόσο διαφορετικές όσο και τα ίδια τα προϊόντα. Το μερίδιο των εξαγωγών ξεπερνά το 50% - επειδή τα προϊόντα "Made in Germany" πείθουν αμέτρητους πελάτες στη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία ή την Ελβετία, αλλά και για παράδειγμα στην Κίνα.

Ένα πράγμα διατρέχει σαν κόκκινη κλωστή την ιστορία της εταιρείας: Η καινοτομία, η περαιτέρω ανάπτυξη και η προσαρμογή στην αγορά. "Μόλις κατοχυρώσαμε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα καροτσάκι συλλογής παραγγελιών με απείρως ρυθμιζόμενη δύναμη ελατηρίου για το εμπόριο μέσω Διαδικτύου !" λέει ο Oliver T. Schmitz, επικεφαλής πωλήσεων της Gmöhling. Αυτός ήταν ο μόνος τρόπος με τον οποίο η εταιρεία μπόρεσε να επιβιώσει τα 80, μερικές φορές δύσκολα χρόνια. Σήμερα είναι κυρίως πελάτες από το εμπόριο μέσω Διαδικτύου που παραγγέλνουν προϊόντα για την εφοδιαστική τους από την Gmöhling in. Οι σύγχρονοι έμποροι ηλεκτρονικού εμπορίου αναζητούν λύσεις, όπως τα ατομικά σχεδιασμένα ράφια ή τα ελατηριωτά καροτσάκια δαπέδου για τη συλλογή των παραγγελιών τους. Αυτό σημαίνει για την επεξεργασία των online παραγγελιών στις αποθήκες τους ή την επεξεργασία επιστροφών. "Και η Gmöhling, με 80 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την παραγωγή ελαφρών μεταλλικών προϊόντων, μπορεί να τους τα προσφέρει αυτά"

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι αναγνώρισαν το πνεύμα των καιρών και ανέπτυξαν μια εντελώς νέα σειρά προϊόντων - την "Gmöhling Green Line". Στη διεύθυνση www.g-green.de, ο καθένας μπορεί να παραγγείλει για το σπίτι του προϊόντα Gmöhling κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο αλουμίνιο σε ποσοστό έως και 75%. Είτε πρόκειται για κυλιόμενες γλάστρες λουλουδιών, ένα υπερυψωμένο κρεβάτι με ρόδες ή εικόνες φυτών για τον τοίχο. "Είμαι κι εγώ ένας μανιώδης κηπουρός χόμπι ", λέει ο Oliver T. Schmitz, "έτσι άρχισα να πειραματίζομαι λίγο !" Ακούγοντάς τον να μιλάει, καταλαβαίνεις πόση καρδιά και ψυχή έχει μπει στα νέα προϊόντα. "τα προϊόντα είναι όλα βιώσιμα, υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά και σταθερά σε σύγκριση με το πλαστικό ή το ξύλο"

Περισσότερα νέα

GMÖHLING: Ανακαλύψτε τα τελευταία προϊόντα και τις λύσεις μας, ανταλλάξτε ιδέες με την ομάδα μας και μάθετε περισσότερα για τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο - ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε μειώσει τις τιμές για επιλεγμέ...

Λύνουμε τις απαιτήσεις σας σε logistics και μεταφορές εδώ και δεκαετίες.

Με τις λύσεις...

Για την αποφυγή θορύβου κατά την τοποθέτηση, στον κάδο μας εισάγεται αφρός που απορροφά τον ήχο.

"Over The Dusty Moon Challenge" - υποστηρίξαμε την ομάδα MoonAixperts
Πρόσφατα υποστηρίξαμε...