Κατάλογος
Κατάλογος

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

03.02.2022 00:02

Μελλοντικά ασφαλείς και συμπαγείς κινητήρες από τη Lenze με ενσωματωμένο σύστημα κωδικοποιητή Kübler

Χάρη στις πρώιμες συζητήσεις για την τεχνολογία, προέκυψε μια λύση με προστιθέμενη αξία που είναι ασφαλής για το μέλλον.

Εδώ και πολλά χρόνια η Kübler, ειδικός στην τεχνολογία αισθητήρων, δεν προσφέρει μόνο κατάλληλες λύσεις κωδικοποιητών για την τεχνολογία κίνησης και συγκαταλέγει στους πελάτες της γνωστούς κατασκευαστές κινητήρων, όπως η Lenze, αλλά κυρίως θεωρεί τον εαυτό της ως καινοτόμο τεχνολογικό συνεργάτη. Στο πλαίσιο των τεχνολογικών συζητήσεων, ανοίγεται η ευκαιρία να αναπτυχθούν καινοτόμες λύσεις μαζί με τον πελάτη σε πρώιμο στάδιο. Αυτό ακριβώς έκαναν οι εταιρείες Lenze και Kübler: το αποτέλεσμα των δύο αρμοδιοτήτων είναι ένας συμπαγής και μελλοντικά ασφαλής ασύγχρονος κινητήρας με αισθητή προστιθέμενη αξία σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας, εξοπλισμένος με ένα 100% ενσωματωμένο σύστημα μαγνητικού κωδικοποιητή Kübler.

Τάση στην τεχνολογία κίνησης: απαιτήσεις για κινητήρες και κωδικοποιητές

Τα τελευταία χρόνια έχουν καθιερωθεί στην τεχνολογία κίνησης οπτικοί πρόσθετοι κωδικοποιητές, όπως ο Sendix 5020 της Kübler. Αυτοί οι κωδικοποιητές τοποθετούνται στον άξονα μετάδοσης κίνησης και προσαρτώνται στο ή κάτω από το προστατευτικό του ανεμιστήρα του κινητήρα μέσω μηχανικών συνδέσεων, όπως σύνδεσμοι στάτη ή στηρίγματα ροπής. Ωστόσο, αυτό έχει ουσιαστική επίδραση στο μέγεθος του κινητήρα. Η ζήτηση από τους χρήστες για ενεργειακά αποδοτικούς και ταυτόχρονα συμπαγείς κινητήρες που μπορούν επίσης να ενσωματωθούν με ευελιξία στο αντίστοιχο σύστημα κίνησης μιας μηχανής αυξάνεται συνεχώς. Για να ανταποκρίνονται οι κινητήρες σε αυτές τις απαιτήσεις, οι κωδικοποιητές πρέπει επίσης να συνεισφέρουν. Η λύση του κωδικοποιητή πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο συμπαγής και ευέλικτη στη χρήση χάρη σε ένα ευρύ φάσμα διεπαφών και αναλύσεων, καθώς και στη δυνατότητα συνδυασμού με άλλα εξαρτήματα του κινητήρα, όπως τα φρένα." Για να μπορέσει να υλοποιήσει αυτές τις απαιτήσεις με πελατοκεντρικό, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο, η Lenze στόχευσε επίσης στην τυποποίηση των απαραίτητων εξαρτημάτων και βημάτων παραγωγής. Η μελλοντική λειτουργική ανάπτυξη και η περαιτέρω ψηφιοποίηση θα πρέπει επίσης να είναι δυνατή χωρίς να χρειάζεται να επανασχεδιαστούν πλήρως ο κινητήρας ή ο κωδικοποιητής.

Περισσότερα νέα

Ανυπομονούμε να σας δούμε στο

Sindex στη Βέρνη


Αίθουσα 3.2 | Π...

Νέοι κωδικοποιητέ&si...