Κατάλογος
Κατάλογος

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

16.08.2023 01:08

Για εφαρμογές ασφαλείας: Κωδικοποιητές PROFIsafe

Νέοι κωδικοποιητές PROFIsafe με βάση την πλατφόρμα Industrial Ethernet.
Το Industrial Ethernet αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στον αυτοματισμό και ιδιαίτερα στον τομέα της λειτουργικής ασφάλειας. Με βάση τη δική της αρθρωτή και υψηλής απόδοσης πλατφόρμα κωδικοποιητών Industrial Ethernet, η Kübler έχει ήδη υλοποιήσει έναν κωδικοποιητή PROFINET. Τώρα η Kübler παρουσιάζει τον πρώτο ασφαλή κωδικοποιητή Industrial Ethernet: τον πιστοποιημένο κατά SIL3/PLe Sendix S58 PROFIsafe.

Ως επόμενο βήμα στην επέκταση της νέας οικογένειας κωδικοποιητών, η Kübler παρουσιάζει τον νέο πιστοποιημένο κατά SIL3 κωδικοποιητή Sendix S58 PROFIsafe. Ο κωδικοποιητής μεταδίδει έως και 15 bits ασφαλή ή έως και 24 bits μη ασφαλή, καθώς και πλήρως πλεονάζουσες πληροφορίες πολλαπλών στροφών 12 bits ασφαλή. Χάρη στην αρχιτεκτονική πλατφόρμας, αυτό πραγματοποιείται με τον ίδιο απολύτως σχεδιασμό με τον κωδικοποιητή F58 PROFINET. Ο Sendix S58 PROFIsafe είναι εξοπλισμένος με τα πιο πρόσφατα προφίλ (PROFINET v2.35 / PROFIsafe profile v2.6, PROFIdrive profile v4.2, ENCODER profile v4.2,).
Ο κωδικοποιητής αντιστοιχεί στην κατηγορία κωδικοποιητή 4 και παρέχει τα αποκτηθέντα δεδομένα μέτρησης και διάγνωσης μέσω των τυποποιημένων τηλεγραφημάτων ασφαλείας 36/37. Με τον ενσωματωμένο διακομιστή web, ο νέος Sendix S58 είναι 100% μελλοντικά ασφαλής. Στην Kübler, η μάρκα Sendix αντιπροσώπευε πάντα τα υψηλότερα επίπεδα στιβαρότητας και αξιοπιστίας. Χάρη στη στιβαρή δομή έδρασης στη σχεδίαση Safety-LockTM και τον υψηλό βαθμό προστασίας έως IP67, οι νέοι κωδικοποιητές PROFIsafe είναι κατάλληλοι για σχεδόν κάθε εφαρμογή.

Η έννοια της πλατφόρμας στον τομέα της Λειτουργικής Ασφάλειας προσφέρει ιδιαίτερα πλεονεκτήματα
Οι κωδικοποιητές πολλαπλών στροφών S58 είναι εξοπλισμένοι με γρανάζια πολλαπλών στροφών. Χάρη στη νέα σχεδίαση, χωρίς το κλασικό κάλυμμα διαύλου πεδίου, οι νέοι κωδικοποιητές εξοικονομούν χώρο και επομένως είναι ιδανικοί ακόμη και για τους πιο στενούς χώρους εγκατάστασης. μπορούν επίσης να υλοποιηθούν ειδικές απαιτήσεις του πελάτη- τόσο από την πλευρά του υλικολογισμικού όσο και από την πλευρά του υλικού: από ειδικές προεπιλεγμένες διαμορφώσεις, πρόσθετα τηλεγραφήματα, εγκρίσεις (Ex 2/22), προστασία επιφάνειας για ακραίες απαιτήσεις, μέχρι προαιρετικά χαρακτηριστικά.
Για την Kübler, η "μελλοντική βιωσιμότητα" είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της νέας πλατφόρμας Industrial Ethernet. Οι νέες εκδόσεις υλικολογισμικού μπορούν να εγκατασταθούν απευθείας μέσω μιας ενημέρωσης. Αυτό γίνεται γρήγορα και εύκολα μέσω του ενσωματωμένου διακομιστή ιστού στον κωδικοποιητή. Αυτό δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις μελλοντικές απαιτήσεις της εφαρμογής. Το χαρακτηριστικό αυτό ολοκληρώνεται επίσης με τη χρήση των τελευταίων / νεότερων στοίβων πρωτοκόλλων, τα οποία φέρνουν έτσι μαζί τους σημαντικά περισσότερες δυνατότητες.

Εφαρμογές

Γενική μηχανολογία, logistics αποθηκών, βιομηχανία θεάτρων, γερανοί, γερανοί λιμένων, intralogistics - AGVs, γερανοί στοιβασίας, τεχνολογία μεταφορικών μέσων, ανυψωτικά / ψαλιδωτά τραπέζια, ρομποτική, ναυτιλία.

Περισσότερα νέα

Ανυπομονούμε να σας δούμε στο

Sindex στη Βέρνη


Αίθουσα 3.2 | Π...

Χάρη στις πρώιμες συζητήσεις για την τεχνολογία, προέκυψε μια λύση με προστιθέμενη αξία που είναι ασφαλής για το μέλλον.