Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

14.06.2022 01:06

Το BG 75 εντάσσεται στην οικογένεια dPro

Μετά τα BG 66, BGE5510 και BG 95, το BG 75 διατίθεται τώρα και ως έκδοση dPro. Με συνεχή ισχύ εξόδου έως 590 W, ισχύ αιχμής έως 1700 W και μέγιστη ροπή σχεδόν 5,8 Nm, ο BG 75 dPro είναι πιο ισχυρός από όλες τις άλλες εκδόσεις της σειράς BG 75 - με τάση τροφοδοσίας μόλις 24 ή 48 VDC. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη ισχύς στον ίδιο χώρο, επιτρέποντας την κατασκευή ακόμη πιο συμπαγών μηχανημάτων στο μέλλον. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν το BG 75 dPro τον τέλειο συνεργάτη στους τομείς εφαρμογών της εφοδιαστικής, της ρομποτικής, καθώς και της μηχανολογίας και της μηχανικής εγκαταστάσεων. Μπορεί, για παράδειγμα, να χρησιμοποιηθεί εξίσου στις βιομηχανίες τροφίμων, ημιαγωγών και ηλεκτρονικών ειδών ή να λειτουργήσει ως μονάδα κίνησης για AGV (αυτοματοποιημένα καθοδηγούμενα οχήματα). Η σύνδεση και ο προγραμματισμός είναι τόσο εύκολος όσο και για όλους τους κινητήρες της οικογένειας dPro και γίνεται είτε μέσω CANopen είτε μέσω μιας από τις διεπαφές Industrial Ethernet PROFINET, EtherCAT ή Ethernet/IP. Ο υβριδικός σύνδεσμος που χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό μειώνει στο ελάχιστο την προσπάθεια καλωδίωσης. Στη συνέχεια, ο κινητήρας μπορεί να προγραμματιστεί, να ελεγχθεί και να παρακολουθηθεί μέσω του εργαλείου θέσης σε λειτουργία και διαμόρφωσης "Drive Assistant 5" ή/και του MotionCode. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη λύση του κινητήρα σας, η ομάδα της nexofox θα χαρεί να σας συμβουλεύσει - λέξη-κλειδί παρακολούθηση κατάστασης ή προληπτική συντήρηση. Επιπλέον, η ασφάλεια αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα στη Dunkermotoren. Γι' αυτό και η πιστοποιημένη λειτουργία STO (Safe Torque Off) είναι δυνατή για όλες τις εκδόσεις BG 75 dPro, και μάλιστα είναι ενσωματωμένη στάνταρ στην BG75 dPro με Industrial Ethernet. Αυτό επιτρέπει την αξιόπιστη απενεργοποίηση του κινητήρα χωρίς ροπή χωρίς διακοπή της λογικής τάσης, γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη για χρονοβόρα αναφορά κατά την επανεκκίνηση. Με το νέο BG 75 dPro, δεν υπάρχουν πλέον εμπόδια στην πορεία προς την υλοποίηση του έξυπνου εργοστασίου σας.

Περισσότερα νέα

Νέος κωδικοποιητής υψηλής ανάλυσης από την Dunkermotoren για τις υψηλότερες απαιτήσεις ακρίβειας
από τις 16 έως τις 18 Απριλίου 2024 στο Messe Frankfurt, περίπτερο A171.
Με την αναβάθμιση του περιβάλλοντος προγραμματισμού MotionCode της nexofox, ο προγραμματισμός των έξυπνων κινητήρων είναι πλέον ακόμη πιο εύκολος και δεν υπάρχουν πλέον όρια στις αποκεντρωμένες αρχιτεκτονικές αυτοματισμού.

Ευρέως χρησιμοποιούμενος και ευέλικτος - ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες BG 75 της Dunkermotoren, μάρκα...

Με την οικογένεια προϊόντων SL 38, η Dunkermotoren, μάρκα της AMETEK, εγκαινίασε μια νέα σειρά γραμμικών κινητήρων υψηλής απόδοσης. Ως έκδοση από ανοξείδωτο χάλυβα, ο ServoLine 38 STL (Stainless Steel) εντυπωσιάζει με την υψηλότερη ποιότητα υλικού και ανθεκτικότητα

Εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες της έξυπνης λύσης κινητήρα

Η LogiMAT στη Στουτγ...