Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

16.06.2022 01:06

MAE δημοσιεύει νέο κύριο κατάλογο 2022

Κατά την έναρξη της περιόδου των εμπορικών εκθέσεων, η MAE δημοσιεύει τον νέο κύριο κατάλογό της για το έτος 2022/23. Ιδιαίτερα προβάλλονται τα νέα προϊόντα BB 42, BL 89, καθώς και οι βηματικοί κινητήρες με ενσωματωμένα ηλεκτρονικά

Ο ανεμιστήρας χωρίς ψήκτρες BB 42 είναι ο μικρότερος ανεμιστήρας του ιταλικού κατασκευαστή τεχνολογίας κίνησης με διάμετρο 76 mm και πείθει με τον συμπαγή σχεδιασμό του και τη χαμηλή ηχητική ισχύ του. Ο κινητήρας εναλλασσόμενου ρεύματος BL 89 SI θέτει νέα πρότυπα με ταχύτητες έως και 20.000 στροφές ανά λεπτό και είναι ιδανικός για την αντικατάσταση μη αποδοτικών κινητήρων εναλλασσόμενου ρεύματος σε υφιστάμενες βιομηχανικές εφαρμογές. Με τη σειρά ST XX STE που είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο του 2021, οι βηματικοί κινητήρες της MAE που παράγονται στην Ευρώπη διατίθενται πλέον και με ηλεκτρονικά υψηλής τεχνολογίας που συνδέονται απευθείας με τον κινητήρα. Αυτά τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου ελέγχονται μέσω CANopen, EtherCAT ή ψηφιακών εισόδων, ώστε να μην απαιτούνται πλέον εξωτερικά εξαρτήματα στον πίνακα ελέγχου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της MAE, με τη δημοσίευση του νέου καταλόγου προστέθηκαν επιλεγμένα προϊόντα στη λεγόμενη προτιμώμενη σειρά, τα οποία είναι διαθέσιμα χωρίς ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και με βελτιστοποιημένο χρόνο παράδοσης. Μια χρωματική κωδικοποίηση επιτρέπει στους πελάτες να εντοπίζουν γρήγορα αυτές τις σειρές και τις επιλογές διαθεσιμότητας.

Ο κατάλογος είναι διαθέσιμος στο διαδίκτυο στη διεύθυνση: https://www.dunkermotoren.com/en/downloads/catalogues/

Περισσότερα νέα

Η σειρά βουρτσιστών κινητήρων συνεχούς ρεύματος GR της Dunkermotoren έχει αποδειχθεί στην αγορά εδώ και δεκαετίες ως εξαιρετικά στιβαρή και αξιόπιστη. Έτσι, η σειρά απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα και αποτελεί σημείο αναφοράς για άλλους προμηθευτές. Με την τελευταία αναθεώρηση, η Dunkermotoren βελτιώνει τη θερμική διαχείριση και την αντοχή στη διάβρωση, γεγονός που επεκτείνει περαιτέρω την ηγετική της θέση.

Μετά τα BG 66, BGE5510 και BG 95, το BG 75 διατίθεται τώρα και ως έκδοση dPro. Με συνεχή ισχύ εξό...

Η συνεχής εξέλιξη της ψηφιοποίησης προσφέρει στην τεχνολογία αυτοματισμού ένα ευρύ φάσμα νέων δυνατοτήτων και προσεγγίσεων για την υλοποίηση λύσεων αυτοματισμού. Οι λέξεις-κλειδιά είναι η αποκέντρωση, η αρθρωτότητα και η ευελιξία. Η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK Advanced Motion Solutions, είναι πρωτοπόρος και παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των ολοκληρωμένων έξυπνων κινητήρων BLDC που δραστηριοποιούνται καινοτόμα σε αυτή την αγορά και προσφέρει στους πελάτες της με την τελική έκδοση του nexofox MotionCode το τέλειο περιβάλλον για την υλοποίηση νέων προσεγγίσεων αυτοματισμού.
Φέτος, η sps Italia θα πραγματοποιηθεί και πάλι ως εμπορική έκθεση παρουσίας. Από τις 24 έως τις 26 Μαΐου 2022, οι προμηθευτές εξαρτημάτων και συστημάτων θα παρουσιάσουν τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία ηλεκτρικού αυτοματισμού. Η Dunkermotoren και η αδελφή εταιρεία του ομίλου MAE θα εκπροσωπηθούν επίσης ως εκθέτες και θα παρουσιάσουν τα κυριότερα προϊόντα τους στην αίθουσα 5 στο περίπτερο L005
Η MAE, γνωστή ως μακροχρόνια κατασκευάστρια φυσητήρων και κινητήρων στον τομέα των βιομηχανικών και ιδιωτικών εφαρμογών καθαρισμού, εκθέτει φέτος για πρώτη φορά μαζί με την αδελφή της εταιρεία Dunkermotoren στην Interclean στο Άμστερνταμ. Και οι δύο εταιρείες θα παρουσιάσουν από κοινού τα νέα τους προϊόντα στην αίθουσα 5 στο περίπτερο 505.
Με τον κινητήρα εναλλασσόμενου ρεύματος BL 89 SI, η MAE παρουσιάζει έναν κινητήρα υψηλής ταχύτητας που προσφέρει πολλές λειτουργίες χάρη στα ενσωματωμένα ηλεκτρονικά. Αυτό επιτρέπει αφενός ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα στροφών 3000-20.000 στροφές ανά λεπτό και αφετέρου τον απλό έλεγχο του ρεύματος εισροής, του συνεχούς ρεύματος και της ταχύτητας