Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

21.06.2022 01:06

Η Dunkermotoren βελτιώνει την πλήρη σειρά κινητήρων DC με ψήκτρες

Η σειρά βουρτσιστών κινητήρων συνεχούς ρεύματος GR της Dunkermotoren έχει αποδειχθεί στην αγορά εδώ και δεκαετίες ως εξαιρετικά στιβαρή και αξιόπιστη. Έτσι, η σειρά απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα και αποτελεί σημείο αναφοράς για άλλους προμηθευτές. Με την τελευταία αναθεώρηση, η Dunkermotoren βελτιώνει τη θερμική διαχείριση και την αντοχή στη διάβρωση, γεγονός που επεκτείνει περαιτέρω την ηγετική της θέση.

Για να βελτιωθεί η απαγωγή θερμότητας, οι προηγουμένως γαλβανισμένοι, ασημένιοι κινητήρες GR αλλάζουν σε ένα περίβλημα με μαύρη επίστρωση (KTL). Αυτό επιτρέπει την παροχή έως και 10% μεγαλύτερης ροπής σε διαρκή βάση, με αποτέλεσμα την αύξηση της ισχύος εξόδου. Λόγω της βελτιωμένης θερμικής διαχείρισης, επιτυγχάνεται αύξηση της ισχύος χωρίς να αλλάζει η πορεία της χαρακτηριστικής καμπύλης των κινητήρων. Η αλλαγή μπορεί να εισαχθεί σε υπάρχουσες εφαρμογές χωρίς καμία προσαρμογή.

Με την προηγούμενη γαλβανισμένη επίστρωση ψευδαργύρου του GR 80, οι απαιτήσεις διάβρωσης και υγιεινής των βιομηχανιών σιδηροδρόμων και τροφίμων δεν μπορούσαν να ικανοποιηθούν. Εδώ και αρκετό καιρό, τα περιβλήματα με επίστρωση KTL (επίστρωση καθοδικής εμβάπτισης με μαύρο χρώμα) χρησιμοποιούνται ως ειδική λύση για τέτοιες εφαρμογές. Αυτό έχει περάσει τη δοκιμή ψεκασμού αλατιού σύμφωνα με το DIN EN ISO 9227 επί 192 ώρες με άριστα αποτελέσματα.

Για να είναι πλέον διαθέσιμη αυτή η τεχνική σε όλους τους πελάτες, αυτός ο τύπος επίστρωσης μεταφέρεται στα τυποποιημένα προϊόντα. Με αυτό το μέτρο, η σειρά προϊόντων GR συνεχίζει να είναι βέλτιστα εξοπλισμένη για το μέλλον.

Περισσότερα νέα

Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...

Νέος κωδικοποιητής υψηλής ανάλυσης από την Dunkermotoren για τις υψηλότερες απαιτήσεις ακρίβειας
από τις 16 έως τις 18 Απριλίου 2024 στο Messe Frankfurt, περίπτερο A171.
Με την αναβάθμιση του περιβάλλοντος προγραμματισμού MotionCode της nexofox, ο προγραμματισμός των έξυπνων κινητήρων είναι πλέον ακόμη πιο εύκολος και δεν υπάρχουν πλέον όρια στις αποκεντρωμένες αρχιτεκτονικές αυτοματισμού.

Ευρέως χρησιμοποιούμενος και ευέλικτος - ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες BG 75 της Dunkermotoren, μάρκα...