Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

21.06.2022 01:06

Η Dunkermotoren βελτιώνει την πλήρη σειρά κινητήρων DC με ψήκτρες

Η σειρά βουρτσιστών κινητήρων συνεχούς ρεύματος GR της Dunkermotoren έχει αποδειχθεί στην αγορά εδώ και δεκαετίες ως εξαιρετικά στιβαρή και αξιόπιστη. Έτσι, η σειρά απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα και αποτελεί σημείο αναφοράς για άλλους προμηθευτές. Με την τελευταία αναθεώρηση, η Dunkermotoren βελτιώνει τη θερμική διαχείριση και την αντοχή στη διάβρωση, γεγονός που επεκτείνει περαιτέρω την ηγετική της θέση.

Για να βελτιωθεί η απαγωγή θερμότητας, οι προηγουμένως γαλβανισμένοι, ασημένιοι κινητήρες GR αλλάζουν σε ένα περίβλημα με μαύρη επίστρωση (KTL). Αυτό επιτρέπει την παροχή έως και 10% μεγαλύτερης ροπής σε διαρκή βάση, με αποτέλεσμα την αύξηση της ισχύος εξόδου. Λόγω της βελτιωμένης θερμικής διαχείρισης, επιτυγχάνεται αύξηση της ισχύος χωρίς να αλλάζει η πορεία της χαρακτηριστικής καμπύλης των κινητήρων. Η αλλαγή μπορεί να εισαχθεί σε υπάρχουσες εφαρμογές χωρίς καμία προσαρμογή.

Με την προηγούμενη γαλβανισμένη επίστρωση ψευδαργύρου του GR 80, οι απαιτήσεις διάβρωσης και υγιεινής των βιομηχανιών σιδηροδρόμων και τροφίμων δεν μπορούσαν να ικανοποιηθούν. Εδώ και αρκετό καιρό, τα περιβλήματα με επίστρωση KTL (επίστρωση καθοδικής εμβάπτισης με μαύρο χρώμα) χρησιμοποιούνται ως ειδική λύση για τέτοιες εφαρμογές. Αυτό έχει περάσει τη δοκιμή ψεκασμού αλατιού σύμφωνα με το DIN EN ISO 9227 επί 192 ώρες με άριστα αποτελέσματα.

Για να είναι πλέον διαθέσιμη αυτή η τεχνική σε όλους τους πελάτες, αυτός ο τύπος επίστρωσης μεταφέρεται στα τυποποιημένα προϊόντα. Με αυτό το μέτρο, η σειρά προϊόντων GR συνεχίζει να είναι βέλτιστα εξοπλισμένη για το μέλλον.

Περισσότερα νέα

Κατά την έναρξη της περιόδου των εμπορικών εκθέσεων, η MAE δημοσιεύει τον νέο κύριο κατάλογό της για το έτος 2022/23. Ιδιαίτερα προβάλλονται τα νέα προϊόντα BB 42, BL 89, καθώς και οι βηματικοί κινητήρες με ενσωματωμένα ηλεκτρονικά

Μετά τα BG 66, BGE5510 και BG 95, το BG 75 διατίθεται τώρα και ως έκδοση dPro. Με συνεχή ισχύ εξό...

Η συνεχής εξέλιξη της ψηφιοποίησης προσφέρει στην τεχνολογία αυτοματισμού ένα ευρύ φάσμα νέων δυνατοτήτων και προσεγγίσεων για την υλοποίηση λύσεων αυτοματισμού. Οι λέξεις-κλειδιά είναι η αποκέντρωση, η αρθρωτότητα και η ευελιξία. Η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK Advanced Motion Solutions, είναι πρωτοπόρος και παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των ολοκληρωμένων έξυπνων κινητήρων BLDC που δραστηριοποιούνται καινοτόμα σε αυτή την αγορά και προσφέρει στους πελάτες της με την τελική έκδοση του nexofox MotionCode το τέλειο περιβάλλον για την υλοποίηση νέων προσεγγίσεων αυτοματισμού.
Φέτος, η sps Italia θα πραγματοποιηθεί και πάλι ως εμπορική έκθεση παρουσίας. Από τις 24 έως τις 26 Μαΐου 2022, οι προμηθευτές εξαρτημάτων και συστημάτων θα παρουσιάσουν τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία ηλεκτρικού αυτοματισμού. Η Dunkermotoren και η αδελφή εταιρεία του ομίλου MAE θα εκπροσωπηθούν επίσης ως εκθέτες και θα παρουσιάσουν τα κυριότερα προϊόντα τους στην αίθουσα 5 στο περίπτερο L005
Η MAE, γνωστή ως μακροχρόνια κατασκευάστρια φυσητήρων και κινητήρων στον τομέα των βιομηχανικών και ιδιωτικών εφαρμογών καθαρισμού, εκθέτει φέτος για πρώτη φορά μαζί με την αδελφή της εταιρεία Dunkermotoren στην Interclean στο Άμστερνταμ. Και οι δύο εταιρείες θα παρουσιάσουν από κοινού τα νέα τους προϊόντα στην αίθουσα 5 στο περίπτερο 505.
Με τον κινητήρα εναλλασσόμενου ρεύματος BL 89 SI, η MAE παρουσιάζει έναν κινητήρα υψηλής ταχύτητας που προσφέρει πολλές λειτουργίες χάρη στα ενσωματωμένα ηλεκτρονικά. Αυτό επιτρέπει αφενός ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα στροφών 3000-20.000 στροφές ανά λεπτό και αφετέρου τον απλό έλεγχο του ρεύματος εισροής, του συνεχούς ρεύματος και της ταχύτητας