Κατάλογος
Κατάλογος

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

02.09.2022 10:09

Γραμμικό σύστημα μεταφοράς τεμαχίων από την Harhues & Teufert

Το σύστημα φορέα τεμαχίων χαρακτηρίζεται από περιστρεφόμενους φορείς τεμαχίων. Ένας ακριβής γραμμικός οδηγός κυλίνδρων σε συνδυασμό με έναν οδοντωτό ιμάντα υψηλής αντοχής με χαλύβδινα μέλη τάνυσης οδηγούν τους φορείς των τεμαχίων σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση.
Το σύστημα των περιστρεφόμενων φορέων τεμαχίων σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα:

Μικροί χρόνοι κύκλου
Οποιαδήποτε κατεργασία, συναρμολόγηση κ.λπ. μπορεί να πραγματοποιηθεί στην περιοχή του -γραμμικού- οδηγού κυλίνδρων. Η ακρίβεια τοποθέτησης καθορίζεται εκ των προτέρων από τον οδοντωτό ιμάντα, η ανύψωση και η στερέωση του φορέα του τεμαχίου στο σταθμό κατεργασίας μπορεί να παραλειφθεί.

χαμηλή απαίτηση χώρου
Η γραμμική διάταξη έχει ως αποτέλεσμα σημαντικά μικρότερη απαίτηση χώρου από ό,τι, για παράδειγμα, με τα περιστροφικά τραπέζια. Με την επιστροφή των εργαλειοφορέων κάτω από το επίπεδο κατεργασίας, εξοικονομείται επιπλέον χώρος και το σύστημα μπορεί επομένως να κατασκευαστεί πολύ στενά.

εύκολη ενσωμάτωση σε υπάρχοντα συστήματα
Σε σύγκριση με τα περιστροφικά τραπέζια, το γραμμικό σύστημα μεταφοράς τεμαχίων ενσωματώνεται πολύ πιο εύκολα σε υπάρχοντα συστήματα, ιδίως όσον αφορά την τροφοδοσία και την αφαίρεση υλικού.

Ευέλικτος σχεδιασμός
Το νέο σύστημα μεταφοράς τεμαχίων μπορεί να προσαρμοστεί πολύ εύκολα στις απαιτήσεις σας. Είναι διαθέσιμο σχεδόν οποιοδήποτε επιθυμητό μήκος, η απόσταση μεταξύ των επιμέρους φορέων τεμαχίων μπορεί να επιλεγεί ελεύθερα, όπως και το μέγεθος και ο σχεδιασμός των πλακών στήριξης. Δύο ή περισσότερα συστήματα μπορούν να τοποθετηθούν το ένα δίπλα στο άλλο, ώστε να μπορούν να μεταφέρονται ακόμη και μεγαλύτερα τεμάχια. Η κίνηση και ο έλεγχος επιλέγονται ελεύθερα, κατόπιν αιτήματος προσφέρεται επίσης η κατάλληλη προσαρμογή (φλάντζα).

οικονομικά αποδοτικό
Λόγω της εκτεταμένης χρήσης τυποποιημένων εξαρτημάτων, τα συστήματα με πολλούς σταθμούς επεξεργασίας μπορούν επίσης να υλοποιηθούν οικονομικά αποδοτικά.

Περισσότερα νέα


Περιστρεφόμενοι δακτύλιοι GAUR
Αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας σε μια έκ...