Κατάλογος
Κατάλογος

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

12.08.2024 01:08

Συστήματα ιστών ανύψωσης Harhues & Teufert

Συστήματα ιστών ανύψωσης για διάφορες εφαρμογές

Από το 1900 περίπου, πολυμήχανοι άνθρωποι εργάζονται για την ανάπτυξη εξοπλισμού ανύψωσης με τη χρήση προφίλ οδήγησης και κυλίνδρων τροχιάς και στήριξης. Οι πιο συνηθισμένες κινήσεις περιλαμβάνουν αλυσίδες που λειτουργούν με κινητήρα και κιβώτιο ταχυτήτων, πνευματικούς κυλίνδρους και άξονες με σπείρωμα. Τα περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα είναι ίσως οι πιο συνηθισμένοι εκπρόσωποι αυτού του τύπου συστήματος ιστού ανύψωσης.

Αναπτύσσονται ολοένα και περισσότερο συσκευές και μηχανήματα για τη μείωση των σωματικών δραστηριοτήτων, π.χ. για την τακτοποίηση βαρέων εμπορευμάτων σε αποθήκες, τη συναρμολόγηση διαφόρων αντικειμένων κ.ά. Στο νέο κατάλογο της H&T θα βρείτε μια ποικιλία από κυλίνδρους οδήγησης για ακτινικά φορτία, καθώς και συνδυαστικούς κυλίνδρους για ακτινικά και αξονικά φορτία.

Τα κοινά προφίλ οδηγών διατίθενται από το απόθεμα και μπορούν να επεξεργαστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας υποστηρίξουμε στην ανάπτυξη στοιχείων που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για την εφαρμογή σας.

Περισσότερα νέα


Περιστρεφόμενοι δακτύλιοι GAUR
Αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας σε μια έκ...

Το σύστημα φορέα τεμαχίων χαρακτηρίζεται από περιστρεφόμενους φορείς τεμαχίων. Ένας ακριβής γραμμ...