Κατάλογος
Κατάλογος

EdmoLift Hebetechnik GmbH

17.11.2022 02:11

Η EDMOLIFT ΠΑΡΈΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΛΎΣΕΙΣ ΑΝΎΨΩΣΗΣ!

Η EdmoLift είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ψαλιδωτών ανελκυστήρων, προϊόντων χειρισμού παλετών και βοηθημάτων χειρισμού υλικών στον κόσμο.

Η EdmoLift προμηθεύει τραπέζια ανύψωσης και λύσεις χειρισμού υλικών για πάνω από 50 χρόνια. Τα προϊόντα μπορούν να βρεθούν σε εταιρείες διαφορετικών μεγεθών και κλάδων.

το 1990 η γερμανική εταιρεία Mansson Schweden Import GmbH άρχισε να πωλεί προϊόντα της EdmoLift AB. Η EdmoLift AB ιδρύθηκε το 1964 από τον Torbjörn Edmo στο Härnosand της Σουηδίας. Το 1993 οι εταιρείες συγχωνεύθηκαν και έκτοτε η εταιρεία εμπορεύεται ως EdmoLift Hebetechnik GmbH.

Η ανάγκη για εργονομικά συστήματα ανύψωσης έχει πάντα εξελιχθεί. Ένα ορόσημο στο έργο μας στην ευρωπαϊκή αγορά ήρθε στο γύρισμα του αιώνα με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδίαση ανύψωσης-ανατροπής της EdmoLift. Εκτός από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, προσφέρουμε επίσης ειδικά σχέδια.

Λόγω των σημερινών τεχνολογιών, η γερμανική θυγατρική λειτουργεί σαν τμήμα της σουηδικής μητρικής εταιρείας.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Η EdmoLift παράγει ανυψωτικά τραπέζια για σχεδόν κάθε εφαρμογή και όλες τις βιομηχανίες, από το χειρισμό μικρών εξαρτημάτων έως ανυψωτικά τραπέζια φόρτωσης ή ανελκυστήρες εμπορευμάτων. Η ανυψωτική ικανότητα των τραπεζιών κυμαίνεται από 200kg έως 10000kg. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 300 τυποποιημένα μοντέλα, καθώς και προϊόντα κατά παραγγελία και προϊόντα με μοναδική κατασκευή και σχεδιασμό στον κλάδο.

Για την EdmoLift, η ανάπτυξη νέων προϊόντων καθώς και η αναθεώρηση των υφιστάμενων μοντέλων αποτελεί μέρος της καθημερινής εργασίας.

Γιατί η EdmoLift
Η ιδέα μας είναι να κατασκευάζουμε και να προμηθεύουμε τραπέζια ανύψωσης, καροτσάκια, καλαθοφόρα, φορτηγά πλατφόρμας, ηλεκτρικούς ανελκυστήρες και υλικά για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας με εργονομικές και αποτελεσματικές ροές εργασίας. Σε στενή συνεργασία με την ανάπτυξη των προϊόντων μας και τους πελάτες μας - τους χρήστες, προσπαθούμε να προσφέρουμε προϊόντα σε τεχνολογικά καλό επίπεδο, συνεπή σχεδιασμό και ανταγωνιστικές τιμές.

  • Όλες οι μονάδες έχουν ελεγχθεί με CE και συνοδεύονται από πιστοποίηση, καθώς και δήλωση συμμόρφωσης.
  • Πλήρης υποστήριξη για συναρμολόγηση, συντήρηση και σέρβις.
  • Ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα υπάρχουν σε απόθεμα για αποστολή την ίδια ημέρα.
  • Πολλά τραπέζια ανύψωσης είναι σε απόθεμα και μπορούν να παραδοθούν αμέσως.
  • Για τα τραπέζια ανύψωσης, τους ηλεκτρικούς ανελκυστήρες και τα φορτηγά ανυψωτικών πλατφορμών μας διατίθενται πολλές επιλογές, όπως περιστρεφόμενες πλατφόρμες, συσκευές κλίσης, πτερύγια φορτίου, προστατευτικά φυλλάδια ή προστατευτικά, τροχήλατες βάσεις, πύλες και πύλες, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.
  • Οι μονάδες μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη.
  • Η μέση διάρκεια ζωής ενός ανυψωτικού τραπεζιού EdmoLift είναι πάνω από 15 χρόνια. Μια καλή ιδέα σέρβις και συντήρησης διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία, καθώς και τη συμμόρφωση με τους νομικούς κανονισμούς.
  • Οι μηχανικοί πωλήσεων της EdmoLift έχουν πάνω από 150 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας σε τραπέζια με ψαλίδι - το #1 στον κλάδο.
  • το 100% των πελατών που συμμετείχαν στην έρευνα αξιολογούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της EdmoLift ως καλές, πολύ καλές ή εξαιρετικές.

Περισσότερα νέα


Η EdmoLift παρουσιάζει τα πρώτα τυποποιημένα υδραυλικά τραπέζια ανύψωσης του κλάδου, σχεδια...