Κατάλογος
Κατάλογος

EdmoLift Hebetechnik GmbH

30.11.2023 01:11

Τραπέζια ανύψωσης σε σχεδιασμό βαρέως τύπου από την EdmoLift GmbH


Η EdmoLift παρουσιάζει τα πρώτα τυποποιημένα υδραυλικά τραπέζια ανύψωσης του κλάδου, σχεδιασμένα για συνεχή λειτουργία - 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Τα ανυψωτικά τραπέζια της σειράς HD πληρούν τις απαιτήσεις της υψηλότερης κατηγορίας του προτύπου για τα ανυψωτικά τραπέζια EN 1570-1, κατηγορία 5, που σημαίνει ότι το ανυψωτικό τραπέζι πρέπει να εκτελεί τουλάχιστον 512.000 κύκλους ανύψωσης σε πλήρες φορτίο. Αυτό αντιστοιχεί σε 4x ή 16x περισσότερους κύκλους ανύψωσης από τα συμβατικά ανυψωτικά τραπέζια κατηγορίας 1 και 3.

Ο σχεδιασμός της σειράς HD καθιστά εύκολη την προσαρμογή των ανυψωτικών τραπεζιών στις ατομικές ανάγκες του πελάτη. Τα αυτολιπαινόμενα ρουλεμάν υψηλής απόδοσης δημιουργούν τις προϋποθέσεις για αδιάλειπτη λειτουργία χωρίς συντήρηση. Ο αποκλειστικός σχεδιασμός με το στιβαρό ψαλίδι προσφέρει μέγιστη σταθερότητα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η σειρά HD είναι η λύση που προσφέρει τη μεγαλύτερη παραγωγικότητα και προσβασιμότητα χωρίς βλάβες, για τις πιο απαιτητικές τοποθεσίες.

Το HDL 2000 είναι το πρώτο "βαρέως τύπου" τραπέζι ανύψωσης της νέας σειράς HD. Επενδύοντας σε ένα HDL 2000, εξασφαλίζετε μέγιστη προσβασιμότητα και απροβλημάτιστη παραγωγή στις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Στη βασική του έκδοση, το HDL 2000 διαθέτει στιβαρή σχεδίαση με αυτολιπαινόμενα έδρανα, διπλά επίπεδα χαλύβδινα ψαλίδια, εντυπωσιακό ελάχιστο ύψος 200 mm, χωρητικότητα φορτίου 2 τόνων και κίνηση ανύψωσης 800 mm. Ο αποκλειστικός σχεδιασμός του τραπεζιού ανύψωσης επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή.

Με δοκιμασμένη διάρκεια ζωής πάνω από μισό εκατομμύριο κύκλους ανύψωσης σε πλήρες φορτίο, το HDL 2000 έχει σχεδιαστεί για ακούραστη λειτουργία όλο το εικοσιτετράωρο

  • Πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου ανυψωτικού τραπεζιού EN 1570-1, κατηγορία 5
  • Περισσότεροι από 512.000 κύκλοι ανύψωσης σε πλήρες φορτίο, δοκιμασμένοι στο δικό μας εργοστάσιο
  • Χωρίς συντήρηση, σχεδιασμένο για χρήση όλο το εικοσιτετράωρο, από χρόνο σε χρόνο
  • Αυτολιπαινόμενα ρουλεμάν
  • Εξαιρετικά συμπαγής σχεδιασμός - ύψος 200 mm
  • Κατάλληλο για ενσωμάτωση σε σύστημα
  • Η πλατφόρμα μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του πελάτη
  • Κίνηση ανύψωσης 800 mm
  • Ικανότητα ανύψωσης 2000 kg

Περισσότερα νέα

Η EdmoLift είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ψαλιδωτών ανελκυστήρων, προϊόντων χειρισμού παλετών και βοηθημάτων χειρισμού υλικών στον κόσμο.