Κατάλογος
Κατάλογος

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

27.02.2023 01:02

Σφραγισμένα και λυγισμένα εξαρτήματα από την August Vormann GmbH & Co. KG

Τα εργαλεία που αναπτύσσονται και σχεδιάζονται στην εσωτερική μας εργαλειοθήκη, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες αυτόματες διατρητικές μηχανές μας, εξασφαλίζουν ότι μπορούμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας για κάθε πελάτη, από απλά διάτρητα εξαρτήματα έως πολύπλοκη τεχνολογία διάτρησης-κάμψης.

Τυχόν λάθη και αιτίες σφαλμάτων διαφόρων ειδών που μπορεί να προκύψουν κατά τη διαδικασία ανάπτυξης μπορούν να εντοπιστούν και να εξαλειφθούν σε πρώιμο στάδιο με τη βοήθεια του συστήματος διαχείρισης ποιότητας που διαθέτουμε. Τεχνολογία κάμψης με σφραγίδα με εγγύηση ποιότητας!

Η γεωμετρία καθορίζει τη διαδικασία
Η κάμψη μεταλλικών υλικών είναι μια διαδικασία διαμόρφωσης που χρησιμοποιείται για να φέρει τα επίπεδα εξαρτήματα σε καθορισμένη γεωμετρία. Η διαμόρφωση αυτή πραγματοποιείται κυρίως με εργαλεία κάμψης που κατασκευάζονται ειδικά για τη διαδικασία αυτή σε υδραυλικές πρέσες.

Συνήθως, η λαμαρίνα είναι γωνιακή, αλλά ανάλογα με τη γεωμετρία του προϊόντος που πρόκειται να κατασκευαστεί και τις προδιαγραφές του σχεδίου, μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν διάφορα διαδοχικά στάδια κάμψης ή σφράγισης του εν λόγω εξαρτήματος.

Τεχνολογία σφυρηλατημένωνκαι καμπυλωτών τεμαχίων - μεμονωμένα προϊόντα για τους βιομηχανικούς μας εταίρους
Λόγω της ευελιξίας τους, τα σφυρηλατημένα και καμπυλωτά τεμάχια συγκαταλέγονται στα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα εξαρτήματα. Από απλούς ελατηριωτούς μεντεσέδες για κιβώτια αποσκευών, μέχρι συγκρατητήρες για πόρτες ανελκυστήρων, ράβδους κλεισίματος για συρόμενες πόρτες, ράβδους μεταφοράς από χαλκό και πολλά άλλα μεμονωμένα χτυπημένα και λυγισμένα εξαρτήματα, μέχρι τη συναρμολόγηση πολύπλοκων υποσυγκροτημάτων μέσω πρόσθετων βημάτων επεξεργασίας, όπως συγκόλληση, πριτσίνωμα, βίδωμα κ.λπ., η VORMANN παράγει χτυπημένα και λυγισμένα εξαρτήματα.

Η VORMANN παράγει χτυπημένα και καμπυλωτά εξαρτήματα για διάφορες βιομηχανίες, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η ηλεκτρολογική βιομηχανία, η βιομηχανία επίπλων, η ιατρική τεχνολογία, η τεχνολογία αποθήκευσης και μεταφοράς και πολλές άλλες.

Περισσότερα νέα