Κατάλογος
Κατάλογος

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

11.03.2024 05:03

Εξατομικευμένα εξαρτήματα με χύτευση και κάμψη - μεντεσέδες και συνδετικά στοιχεία όλων των ειδών από την August Vormann GmbH

Εξατομικευμένα χτυπημένα και λυγισμένα εξαρτήματα - από το σχέδιο στο τελικό προϊόν

Εκτός από την παραγωγή και την πώληση εκτεταμένων τυποποιημένων σειρών, η VORMANN προσφέρει επίσης την κατασκευή μεντεσέδων και στοιχείων σύνδεσης κατά παραγγελία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Στα πάνω από 150 χρόνια ιστορίας της εταιρείας, έχουμε αποκτήσει όχι μόνο τις απαραίτητες γνώσεις γι' αυτό, αλλά και τα κατάλληλα μηχανήματα για την τεχνολογία σφράγισης και κάμψης.

Εκτός από το τμήμα σχεδιασμού, διαθέτουμε δικό μας τμήμα κατασκευής εργαλείων και επομένως είμαστε σε θέση να υλοποιούμε γρήγορα και ευέλικτα τις απαιτήσεις των πελατών

 

Απαιτήσεις ποιότητας για τα εξαρτήματά μας με σφράγιση και κάμψη - από το πρωτότυπο έως τη σειριακή παραγωγή

Μία από τις κατευθυντήριες αρχές μας είναι να εκπληρώνουμε πάντα τις απαιτήσεις των πελατών μας και τις δικές μας απαιτήσεις ποιότητας στον υψηλότερο βαθμό. Κάθε εξάρτημα παραγωγής ελέγχεται από το προσωπικό μας για τη διασφάλιση της ποιότητας από το πρώτο δείγμα πρωτοτύπου μέχρι την έναρξη της παραγωγής σειράς.

Στόχος του τμήματος διασφάλισης ποιότητας είναι να συνεργαστεί με τους τεχνικούς μας και τα αρμόδια τμήματα των πελατών μας, ώστε κάθε νέο προϊόν να φτάσει στην ετοιμότητα παραγωγής σειράς.

Ηπαραγωγή ξεκινά μόνο μετά την τελική σας έγκριση

Επικαλύψεις για σφυρηλατημένα και λυγισμένα μέρη - ανθεκτικά - στιβαρά - ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες

Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής, μπορούμε επίσης να δώσουμε στο μεμονωμένο εξάρτημα το επιθυμητό φινίρισμα.

Επίστρωση με πούδρα
Στην εσωτερική μας μονάδα επικάλυψης με πούδρα, μπορούμε να επιστρώσουμε τα χτυπημένα εξαρτήματα σε όλα τα χρώματα RAL καθώς και σε ειδικά χρώματα.

Τα εξαρτήματα απολιπαίνονται και φωσφορίζονται πριν από την επίστρωση. Η πούδρα, που αποτελείται από πολυεστερική ή εποξειδική ρητίνη, εφαρμόζεται στη συνέχεια με πάχος στρώματος 80 έως 10 μ με ηλεκτροστατική διαδικασία και ψήνεται. Η διαδικασία έψησης λιώνει τη σκόνη στην επιφάνεια για να σχηματιστεί ένα πυκνό, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες πλαστικό στρώμα.

Μπορούμε να επιχρίσουμε με πούδρα γυμνό χάλυβα, γαλβανισμένο και επικαλυμμένο εν θερμώ χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα. Οι μέγιστες διαστάσεις των τεμαχίων είναι 1.800 x 1.000 x 450 mm.

Περαιτέρω επιφάνειες
Κατόπιν αιτήματος ή ανάλογα με τις απαιτήσεις ή την ανάγκη, μπορούμε επίσης να υλοποιήσουμε όλες τις άλλες τεχνικές επιφάνειες για τα εξαρτήματα που παράγονται μέσω ενός από τους μακροχρόνιους αξιόπιστους συνεργάτες μας, όπως
  • Χρωμάτωση
  • Γαλβανισμός
  • Γαλβανισμός εν θερμώ
  • Επιμετάλλωση νικελίου
  • Επίστρωση με εμβάπτιση (π.χ. KTL)

Η πορεία των προσαρμοσμένων στα μέτρα σας χύτευσης και κάμψης εξαρτημάτων - από το πρώτο σχέδιο έως την τελική έκθεση δοκιμών

Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Γι' αυτό σας παίρνουμε μαζί μας σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής και σας προσφέρουμε μια διαφανή εικόνα, από την ανάπτυξη και το σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή, συμπεριλαμβανομένης της επιφανειακής επεξεργασίας.

Μόλις μας ανατεθεί η παραγωγή των εξατομικευμένων σφυρηλατημένων και καμπυλωτών εξαρτημάτων σας, κατασκευάζουμε τα απαραίτητα εργαλεία, π.χ. απλά εργαλεία σφράγισης για διαχωριστικές κοπές, εργαλεία σφράγισης και κάμψης ή σύνθετες προοδευτικές μήτρες. Στη συνέχεια κατασκευάζουμε δείγματα παραγωγής υπό συνθήκες παραγωγής σειράς και τα υποβάλλουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας έκθεσης δοκιμών.

Η παραγωγή σειράς πραγματοποιείται στην εταιρεία μας μόνο εφόσον είστε ικανοποιημένοι και έχετε δώσει την έγκρισή σας.

Περισσότερα νέα