Κατάλογος
Κατάλογος

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.05.2023 05:05

Οι μικρότερες λύσεις ροής είναι η τάση

Σε πολλές αγορές βλέπουμε μια στροφή προς τη σμίκρυνση. Για παράδειγμα, στα εργαστήρια, ο χώρος εργασίας γίνεται όλο και πιο ακριβός. Η σμίκρυνση και η μείωση του αποτυπώματος... αυτή είναι η τάση. Όλα με τον ίδιο στόχο: εξοικονόμηση κόστους.

Πώς επηρεάζει αυτό τις λύσεις ροής μας Οι μικροί μετρητές ροής και οι συμπαγείς ελεγκτές πίεσης με ελάχιστες διαστάσεις ταιριάζουν σε αυτή την τάση μείωσης του χώρου. Ως εκ τούτου, σχεδιάζουμε συνεχώς νέα προϊόντα με μικρότερες διαστάσεις.

Γιατί είναι σημαντική η μείωση του αποτυπώματος των λύσεων ροής;
Έχοντας εργαστεί τόσο στις βιοεπιστήμες όσο και στις αναλυτικές βιομηχανίες, εμπνέομαι από τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για μικρό αποτύπωμα. Είναι μια συνεχής τάση εδώ και πολλά χρόνια ότι η ακίνητη περιουσία του εργαστηρίου έχει γίνει όλο και πιο ακριβή, γεγονός που έχει οδηγήσει στη μείωση του αποτυπώματος των οργάνων ροής.

Ένας ισχυρός μοχλός για τη μείωση του αποτυπώματος ήταν η πρωτοβουλία για το σύστημα NeSSi, το οποίο είναι εμπορικά γνωστό ως Parker IntraFlow και Swagelok MPC. Τα πιο συμπαγή όργανα της Bronkhorst, η σειρά IQ+FLOW, είναι εμπνευσμένα από αυτή την πρωτοβουλία.

Με

αποτύπωμα 17mm x 17mm για τα εσωτερικά δομικά στοιχεία - όπως αισθητήρες και βαλβίδες - καταφέραμε να το διατηρήσουμε ακόμη μικρότερο από την καθολική διάταξη 1,5" x 1,5" NeSSI.

Συμπαγείς λύσεις ροής και πίεσης
Καθώς γνωρίζουμε ότι η μείωση του αποτυπώματος και η εξοικονόμηση κόστους είναι ζωτικής σημασίας στις αγορές των βιοεπιστημών, της βιοτεχνολογίας και της ανάλυσης, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε προϊόντα που ικανοποιούν αυτές τις απαιτήσεις σε συνδυασμό με την επιθυμητή απόδοση. Το μικρό αποτύπωμα των οργάνων ροής μας είναι η εστίασή μας εδώ και χρόνια.

Η νεότερη επέκταση της σειράς προϊόντων μας αποτελεί μέρος της σειράς ελεγκτών πίεσης IQ+FLOW. Οι νέοι ελεγκτές πίεσης με αισθητήρες πίεσης απομονωμένους από τα μέσα μπορούν να χειριστούν μια πολύ μεγαλύτερη ποικιλία μέσων, όπως ήλιο, υδρογόνο, οξυγόνο, μεθάνιο, υγρασία, διαβρωτικά αέρια και εύφλεκτα αέρια.

Μάθετε

περισσότερα για αυτούς τους ελεγκτές πίεσης.
IQ+FLOW, συμπαγής ελεγκτής πίεσης

Λύσεις πολλαπλής ρο

ής

για διευρυμένη λειτουργικότητα
Εάν εργάζεστε σε έναν πλήρη επανασχεδιασμό του συστήματός σας και έχετε την ευκαιρία να ενσωματώσετε νέες τεχνολογίες, μπορείτε να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε λύσεις πολλαπλής ροής και να προσθέσετε περισσότερη λειτουργικότητα στο σύστημά σας.

Ο

αναλυτικός εξοπλισμός είναι ένα καλό παράδειγμα σύνθετου συστήματος ροής που μπορεί να επωφεληθεί από λύσεις πολλαπλών ροών με διευρυμένη λειτουργικότητα, προσθέτοντας αισθητήρες πίεσης, αισθητήρες ροής, βαλβίδες και πιο σύνθετες διαδρομές ροής.
Λύσεις πολλαπλών ροών

Καινοτομία με τεχνολογία chip MEMS
Το μέγεθος και η λειτουργία της τεχνολογίας αισθητήρων καθορίζεται από τα φυσικά χαρακτηριστικά της αρχής μέτρησης. Έτσι, για να αλλάξουμε το αποτύπωμα, έπρεπε να εξετάσουμε εναλλακτικές τεχνολογίες μέτρησης.

Σε συνεργασία με τον TNO, τον ολλανδικό οργανισμό εφαρμοσμένης επιστημονικής έρευνας, σχεδιάσαμε μια σειρά από εξαιρετικά συμπαγείς μετρητές ροής και ελεγκτές πίεσης που βασίζονται στην τεχνολογία τσιπ MEMS (Micro-Electro-Mechanical Systems). Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε πλήρως λειτουργικά όργανα με ελάχιστο αποτύπωμα 20 x 40 mm, το οποίο είναι πολύ μικρότερο από το αποτύπωμα των συμβατικών μετρητών ροής και οργάνων ελέγχου πίεσης.

Προσαρμοσμένες λύσεις ροής
Οι αισθητήρες ροής και πίεσης, συμπεριλαμβανομένων των αναλογικών βαλβίδων, των βαλβίδων διακοπής και των φίλτρων, διατίθενται ως συμπαγή στοιχεία, όπως τα Lego. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε τα συμπαγή πολυκαναλικά συστήματα ροής σας ακριβώς όπως τα χρειάζεστε.

Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό

  • Η συμπαγής συναρμολόγηση εξασφαλίζει αποδοτικότητα χώρου
  • Μονάδες τοποθέτησης από πάνω και με πλευρικές θύρες, εύκολα προσβάσιμες
  • Κανένας συμβιβασμός στη λειτουργικότητα ελέγχου
  • Προδοκιμασμένα συγκροτήματα πολλαπλών διατάξεων "Plug and Play", που μειώνουν τις απαιτήσεις δοκιμών του πελάτη
  • Αναλογική ή ψηφιακή επικοινωνία
Εάν πιστεύετε ότι μια προσαρμοσμένη λύση ροής θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, τότε ενημερώστε μας και προκαλέστε την ομάδα μας.

Περισσότερα νέα

μετρητές και ελεγκτές ροής αερίου MASS-STREAM™
Επέκταση της σειράς IQ + FLOW® με αισθητήρες απομονωμένους από τα μέσα
Γρήγορο & σταθερό, αποδεδειγμένο & ακριβές