Κατάλογος
Κατάλογος

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

11.07.2024 01:07

Επέκταση της σειράς FLEXI-FLOW Compact

Ενισχυμένοι πολυλειτουργικοί μετρητές/ελεγκτές ροής μάζας για αέρια

Βασιζόμενη στην επιτυχία της αναγνωρισμένης σειράς FLEXI-FLOW Compact, η Bronkhorst παρουσιάζει μια εκτεταμένη επέκταση της σειράς, προσφέροντας απαράμιλλη ευελιξία και ακρίβεια στη μέτρηση και τον έλεγχο της ροής αερίου. Η σειρά FLEXI-FLOW Compact θέτει νέα πρότυπα σε ό,τι αφορά τις συμπαγείς διαστάσεις, τη λειτουργικότητα και την προσαρμοστικότητα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Η τελευταία επανάληψη της σειράς FLEXI-FLOW Compact εισάγει μια σειρά καινοτόμων μοντέλων και χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων οργάνων προσαρμοσμένων για χαμηλότερα εύρη ροής που ξεκινούν από 0-5 mln /min. Επιπλέον, η σειρά περιλαμβάνει τώρα όργανα με δυνατότητα τοποθέτησης προς τα κάτω για εφαρμογές όπου απαιτείται τοποθέτηση από πάνω, καθώς και ελεγκτές ροής εξοπλισμένους με ενσωματωμένες βαλβίδες διακοπής για να παρέχουν υψηλότερο βαθμό στεγανότητας ή να επιτρέπουν διακοπή λειτουργίας έκτακτης ανάγκης. Μία από τις βασικές βελτιώσεις στη σειρά FLEXI-FLOW Compact είναι η ενσωμάτωση της επικοινωνίας EtherNet, παρέχοντας απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και δυνατότητες ενσωμάτωσης για σύγχρονα βιομηχανικά περιβάλλοντα.

Τα νέα μοντέλα, όπως και τα αρχικά όργανα FLEXI-FLOW Compact, αξιοποιούν έναν μοναδικό αισθητήρα μέσω του τσιπ σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη τεχνολογία by-pass. Αυτοί οι μετρητές ροής θερμικής μάζας και οι ελεγκτές παρέχουν εξαιρετικές επιδόσεις, διαθέτοντας μείωση του μεγέθους κατά 35% σε σύγκριση με τα παραδοσιακά όργανα, καθιστώντας τα τα μικρότερα στην αγορά για εύρος ροής έως 20 ln/min.

Η προηγμένη τεχνολογία αισθητήρων εξασφαλίζει όχι μόνο σταθερό έλεγχο ροής αλλά και γρήγορους χρόνους απόκρισης, με χρόνους καθίζησης μικρότερους από 150 ms, διευκολύνοντας τον ακριβή έλεγχο ακόμη και σε δυναμικές συνθήκες διεργασίας. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες θερμοκρασίας και πίεσης, μαζί με μια ενσωματωμένη βάση δεδομένων αερίου, εξασφαλίζουν απαράμιλλη ακρίβεια σε διαφορετικές παραμέτρους διεργασίας, καθιστώντας τα όργανα FLEXI-FLOW Compact προσαρμόσιμα σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Επιπλέον, τα όργανα προσφέρουν ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά παρακολούθησης και ελέγχου, όπως ενσωματωμένους αισθητήρες θερμοκρασίας και πίεσης, θύρα USB-C για εύκολη ρύθμιση, προαιρετική επικοινωνία Bluetooth για βελτιωμένη προσβασιμότητα
και ένδειξη κατάστασης NAMUR μέσω έγχρωμων LED και ψηφιακών παραμέτρων εξόδου.

Είτε πρόκειται για προ-διαμορφωμένα μοντέλα, είτε για λύσεις που κατασκευάζονται κατά παραγγελία, είτε για προσαρμοσμένα πολυκαναλικά συστήματα, η σειρά FLEXI-FLOW Compact προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία για την κάλυψη συγκεκριμένων απαιτήσεων εφαρμογών. Με δωρεάν και διαισθητικά εργαλεία λογισμικού για διαμόρφωση, διάγνωση και προληπτική συντήρηση, η Bronkhorst διασφαλίζει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση και τη βέλτιστη απόδοση σε διάφορες βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Γνωρίστε την επόμενη εξέλιξη στον έλεγχο ροής μάζας με τη διευρυμένη σειρά FLEXI-FLOW Compact της Bronkhorst - Επαναπροσδιορίζοντας την ακρίβεια, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα στη διαχείριση ροής αερίου.

Περισσότερα νέα

μετρητές και ελεγκτές ροής αερίου MASS-STREAM™
Επέκταση της σειράς IQ + FLOW® με αισθητήρες απομονωμένους από τα μέσα

Σε πολλές αγορές βλέπουμε μια στροφή προς τη σμίκρυνση. Για παράδειγμα, στα εργαστήρια, ο χώρος ε...

Γρήγορο & σταθερό, αποδεδειγμένο & ακριβές