Κατάλογος
Κατάλογος

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

19.05.2023 01:05

Η L.B. Bohle παρουσιάζει παγκόσμιες πρεμιέρες στην Interpack

Τεχνολογία αιχμής "συσκευασμένη" με σύγχρονο τρόπο

Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, η L.B. Bohle αντιπροσωπεύει την τεχνολογία αιχμής στη φαρμακευτική βιομηχανία.
"Τώρα, εμείς στην ομάδα ανάπτυξης αποφασίσαμε να συνδυάσουμε στο μέλλον την κορυφαία τεχνολογία με ένα σύγχρονο σχεδιασμό", εξηγεί ο Thorsten Wesselmann, Διευθύνων Σύμβουλος Τεχνολογίας της L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH. Οι εργασίες για τα νέα μηχανήματα συνεχίζονται εδώ και δύο χρόνια - και με την υποστήριξη εξωτερικών ειδικών σχεδιαστών. Η L.B. Bohle θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα στην Interpack στο Ντίσελντορφ τον Μάιο.

Ο ανοξείδωτος χάλυβας παραμένει συνώνυμο της ανθεκτικής, στιβαρής και, αν χρειαστεί, αποστειρωμένης τεχνολογίας. Σε αυτό προστίθενται σκούρα στοιχεία, εκφραστικές γραμμές και περισσότερη διαφάνεια. "Η ομοιόμορφη εμφάνιση της νέας γενιάς μηχανημάτων δημιουργεί άμεση αναγνωρισιμότητα", τονίζει ο Tim Remmert, διευθύνων σύμβουλος πωλήσεων.

Εκτός από τη μοντέρνα εμφάνιση, ωστόσο, η έμφαση δόθηκε κυρίως στις εσωτερικές αξίες: εύκολος χειρισμός, γρήγορος καθαρισμός, ασφαλείς διαδικασίες, διαφανείς ροές εργασίας και οικονομική χρήση των πόρων - και όλα αυτά, φυσικά, με τεχνολογία αιχμής. Πιστό στο σύνθημα του Bauhaus "Η μορφή ακολουθεί τη λειτουργία", η κορυφαία τεχνολογία θα συνεχίσει να αντιπροσωπεύει το DNA της L.B. Bohle και στο μέλλον. "Καταφέραμε να συσκευάσουμε κορυφαίες τεχνικές επιδόσεις και χαρακτηριστικά σε μια σύγχρονη μορφή ταυτόχρονα", λέει ο Thorsten Wesselmann.





Για να ξεκινήσει ο επανασχεδιασμός, η L.B. Bohle έχει βάλει στο στόχαστρο τρία εξαιρετικά μηχανήματα: - τον ξηρό κοκκοποιητή BRC: το μηχάνημα κυκλοφορεί στην αγορά από το 2012 και έχει ήδη γίνει best seller από την κυκλοφορία του - τον επιστρωτήρα δισκίων BFC

ο επιστρωτήρας δισκίων BFC 400: Ο ταχύτερος και ακριβέστερος επιστρωτήρας δισκίων εκτιμάται ως best seller παγκοσμίως λόγω των εξαιρετικών αποτελεσμάτων παραγωγής και της αποδοτικότητάς του. - ο επιστρωτήρας δισκίων BFC 400: Ο ταχύτερος και ακριβέστερος επιστρωτήρας δισκίων εκτιμάται ως best seller παγκοσμίως λόγω των εξαιρετικών αποτελεσμάτων παραγωγής και αποδοτικότητάς τουο συνεχής κοκκοποιητής και ξηραντήρας QbCon®1: Από το 2018, ο ειδικός σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης είναι ο πρώτος που προσφέρει μια πραγματικά συνεχή λύση για τη δύσκολη διαδικασία υγρής κοκκοποίησης και ξήρανσης.

"Επιλέξαμε σκόπιμα τις πολύπλοκες προκλήσεις αυτών των τριών εγκαταστάσεων κατά τον επανασχεδιασμό", εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος Tim Remmert. Με αυτές τις αναφορές, η τεχνολογική πρωτοπορία μπορεί να τεκμηριωθεί εντυπωσιακά.

Περισσότερα νέα