Κατάλογος
Κατάλογος

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

17.08.2023 01:08

Ένας ιμάντας πρόσδεσης με διαφορά

Συνήθως, οι ιμάντες πρόσδεσης χρησιμοποιούνται για την πρόσδεση και την ασφάλεια των φορτίων. Αλλά μερικές φορές και οι αντισυμβατικοί τρόποι οδηγούν σε έναν στόχο

Δημιουργικότητα στη συντήρηση
Ένας από τους πελάτες μας έγινε δημιουργικός για να βρει ένα απλό και αποτελεσματικό μέτρο ασφαλείας για τη συντήρηση των περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων. Κατά τη διαδικασία αυτή, τα προστατευτικά καπό τους πρέπει να κρατηθούν ψηλά. Στο παρελθόν, αυτό οδηγούσε σε προβλήματα. Στον κύριο ρόλο σε αυτή τη λύση: ένας ιμάντας πρόσδεσης. Μέχρι τώρα, το προστατευτικό καπό "στηριζόταν" μόνο με ξύλινα δοκάρια - μια κατασκευή πολύ επιρρεπής σε λάθη, καθώς τα δοκάρια έπαιρναν κλίση ακόμη και σε μικρή επαφή και δεν μπορούσαν πλέον να συγκρατήσουν το καπό. Το αποτέλεσμα ήταν μώλωπες και άλλοι τραυματισμοί στα χέρια των εργαζομένων.

Η μαγική λέξη είναι "ευέλικτο"
Το τμήμα ασφάλειας της εργασίας του πελάτη έπρεπε επομένως να αναπτύξει γρήγορα μια ευέλικτη και στιβαρή λύση. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας πήραν ιμάντες πρόσδεσης 2.000 daN, προσάρμοσαν τους γάντζους S στο προστατευτικό καπό, πέρασαν τον ιμάντα 35 mm μία φορά πάνω από την οροφή του οχήματος - και ο τέλειος ιμάντας ήταν έτοιμος, όπως ακριβώς και για την ασφάλιση φορτίου. Επειδή η καστάνια επιτρέπει το ευέλικτο παιχνίδι με το μήκος του ιμάντα, αυτή η λύση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικά μεγέθη προστατευτικών καπό των περονοφόρων οχημάτων. Ένα διαφορετικό είδος ιμάντα πρόσδεσης, αλλά με πολύ έξυπνη χρήση!

Περισσότερα νέα

Σε χρήση ως σφεντόνα κεφαλής

05.07.2023 01:05

#Spotted



Οκτώ μέτρα αλυσίδας πρόσδεσης απλά πεταμένα χαλαρά πάνω από τον αριστερό ώμο, την ίδι...

Η Dolezych διασφαλίζει την ασφάλεια στους μεταφορείς αυτοκινήτων