Κατάλογος
Κατάλογος

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

08.11.2023 00:11

Νέα γενιά αισθητήρων χώρου από την E+E Elektronik

Με μια τριάδα που αποτελείται από τα CDS201, HTS201 και TES201, η αυστριακή εταιρεία E+E Elektronik, ειδικευμένη στους αισθητήρες, λανσάρει μια νέα γενιά ακριβών και αξιόπιστων αισθητήρων χώρου. Προσαρμοσμένη στην εκάστοτε εφαρμογή αυτοματισμού εγκαταστάσεων, η συσκευή CDS201 3-σε-1 για CO2, υγρασία και θερμοκρασία, ο αισθητήρας υγρασίας και θερμοκρασίας HTS201 και ο αισθητήρας θερμοκρασίας TES201 αποτελούν εξαιρετικές επιλογές. Κάθε παραλλαγή διαθέτει αναλογικές εξόδους ή ψηφιακή διεπαφή και μεγάλη οθόνη τελευταίας τεχνολογίας. Το λειτουργικό περίβλημα με κουμπωματάκια ελαχιστοποιεί το κόστος εγκατάστασης και αποφεύγει την εισαγωγή ψευδοαέρα.
Εξαιρετικές επιδόσεις μέτρησης, καινοτόμος σχεδιασμός
Οι τρεις αισθητήρες εντυπωσιάζουν με την εξαιρετική τους ακρίβεια όσον αφορά τα φυσικά μεγέθη. Αυτό είναι αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας της E+E Elektronik στην παραγωγή αισθητήρων υψηλής ποιότητας.
Επιπλέον, ο κομψός, λειτουργικός σχεδιασμός του κουμπωτού περιβλήματος είναι συναρπαστικός και διατίθεται σε δύο μεγέθη (εκδόσεις ΕΕ και ΗΠΑ) ανάλογα με τα περιφερειακά πρότυπα. Το κάτω μέρος του περιβλήματος περιέχει μόνο τους ακροδέκτες βύσματος και μπορεί να εγκατασταθεί και να συνδεθεί χωρίς το κάλυμμα, το οποίο περιέχει τα ηλεκτρονικά. Αυτό σημαίνει ότι το ενεργό μέρος της συσκευής δεν εκτίθεται σε καμία μόλυνση και μπορεί να τοποθετηθεί στο κάτω μέρος λίγο πριν από τη θέση σε λειτουργία. Το καινοτόμο περίβλημα εμποδίζει επίσης την είσοδο ψευδοαέρα και μειώνει σημαντικά την αυτοθέρμανση. Οι αισθητήρες διατίθενται προαιρετικά με μια σύγχρονη, ευανάγνωστη γραφική οθόνη.

Διεπαφές και διαμόρφωση
Οι τιμές μέτρησης παρέχονται είτε μέσω αναλογικών εξόδων είτε στην ψηφιακή διεπαφή με χρήση του πρωτοκόλλου Modbus RTU ή BACnet MS/TP. Η ψηφιακή έκδοση με τη διασύνδεση RS845 μπορεί να ρυθμιστεί και να διαμορφωθεί σε Η/Υ χρησιμοποιώντας το δωρεάν λογισμικό διαμόρφωσης προϊόντος PCS10 και έναν προαιρετικό προσαρμογέα διαμόρφωσης.

Τομείς εφαρμογής
Οι νέοι αισθητήρες χώρου είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για χρήση στην τεχνολογία εξαερισμού, θέρμανσης και κλιματισμού με βάση τη ζήτηση και στον αυτοματισμό εγκαταστάσεων.

CDS201 - Η ευέλικτη επιλογή
Το CDS201 συνδυάζει τη μέτρηση CO2, θερμοκρασίας (T) και σχετικής υγρασίας (RH) σε μία μόνο συσκευή και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τον αερισμό με βάση τη ζήτηση και τον αυτοματισμό εγκαταστάσεων σε οικιακές και εμπορικές εφαρμογές.
Η μέτρηση CO2 του CDS201 βασίζεται στην ανθεκτική στη μόλυνση αρχή NDIR διπλού μήκους κύματος. Αυτή η τεχνολογία αντισταθμίζει αυτόματα τις επιδράσεις γήρανσης, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται εξαιρετική μακροπρόθεσμη σταθερότητα. Η εργοστασιακή ρύθμιση πολλαπλών σημείων CO2 και θερμοκρασίας εξασφαλίζει υψηλή ακρίβεια μέτρησης σε όλο το εύρος θερμοκρασιακής λειτουργίας.
Η επίστρωση αισθητήρα E+E προστατεύει το ενεργό στοιχείο ανίχνευσης RH/T από τη μόλυνση και τις διαβρωτικές επικαθίσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα βελτιωμένη απόδοση μέτρησης και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του αισθητήριου στοιχείου σε περιβάλλοντα με υψηλά επίπεδα έκθεσης σε σκόνη ή ρύπους. Επιπλέον, βελτιώνει τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα αποτρέποντας τις αδέσποτες αντιστάσεις που προκαλούνται από τις εναποθέσεις στην επιφάνεια του ενεργού αισθητήρα.

HTS201- Το πολυεργαλείο
Το HTS201 έχει σχεδιαστεί για την ακριβή και αξιόπιστη μέτρηση της σχετικής υγρασίας (RH) και της θερμοκρασίας (T) σε οικιακές και εμπορικές εφαρμογές αυτοματισμού εγκαταστάσεων.
Το αισθητήριο στοιχείο E+E RH/T με την πατενταρισμένη τεχνολογία ανίχνευσης εγγυάται εξαιρετική απόδοση σε όλο το εύρος λειτουργίας, ακόμη και σε περιβάλλοντα με υψηλά επίπεδα έκθεσης σε σκόνη ή ρύπους. Και πάλι, η επίστρωση του αισθητήρα E+E εξασφαλίζει μακροχρόνια σταθερότητα των μετρήσεων.

TES201- Η αποδοτική επιλογή
Το TES201 έχει σχεδιαστεί για ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας χώρου (T) για τον έλεγχο του κλίματος εσωτερικών χώρων. Εκτός από την αποδεδειγμένη, υψηλής ποιότητας τεχνολογία ανίχνευσης E+E, αυτοί οι αισθητήρες χώρου εντυπωσιάζουν με τη μεγάλη σχέση τιμής/απόδοσης.

Περισσότερα νέα

Με το νέο HTS801, η E+E Elektronik παρουσιάζει τον πιο ισχυρό αισθητήρα υγρασίας και θερμοκρασίας...

Ψηφιακή μονάδα ανίχνευσης για οικονομικά αποδοτική μέτρηση υγρασίας και θερμοκρασίας

Η...

από 26.04.2023 - 28.04.2023

Εμπορικό Κέντρο Chennal

Αίθουσα 3, περίπτερο F31 - F3...

Ο νέος υπολογιστής υγρασίας της E+E Elektronik υπολογίζει όλες τις σχετικές με την υγρασία παραμέτρους καθώς και το σημείο δρόσου πίεσης.
Το αισθητήριο στοιχείο TEE501 προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια μέτρησης έως ±0,2 °C και είναι εύκολο στην ενσωμάτωση χάρη στο μικρό του περίβλημα DFN.