Κατάλογος
Κατάλογος

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

17.11.2023 01:11

Η Comet Yxlon παρουσιάζει νέο σύστημα επιθεώρησης για τη βιομηχανία ημιαγωγών.

productronica / SEMICON Europa

Αξιοποιώντας την προηγμένη υπολογιστική λαμινογραφία και την ενσωματωμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, το Comet Yxlon φέρνει στο προσκήνιο τις δυνατότητες τρισδιάστατων ακτίνων Χ υψηλής ανάλυσης για λεπτομερείς δοκιμές στην προηγμένη συσκευασία ολοκληρωμένων κυκλωμάτων. Για πρώτη φορά, η αγορά ημιαγωγών διαθέτει πλέον ένα μη καταστροφικό συμπλήρωμα ή εναλλακτική λύση στις συμβατικές καταστροφικές μεθόδους. Οι τρισδιάστατες εικόνες ακτίνων Χ με ανάλυση μικρότερη από 1 μm μπορούν να εντοπίσουν με αξιοπιστία τυπικά ελαττώματα σε τρισδιάστατες συνδέσεις συγκόλλησης ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, όπως ελλείποντα και γεφυρωμένα bumps, κενά, μη-υγρό, head-in-pillow, μετατόπιση bump, και αποκλίσεις στο ύψος standoff ή παραμορφώσεις. Το σύγχρονο λογισμικό ανάλυσης που βασίζεται σε βαθιά μάθηση αναλαμβάνει την αυτόματη αξιολόγηση, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας αναφορών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη. Συνεπώς, το νέο σύστημα επιθεώρησης με ακτίνες Χ CA20 προσφέρει στη βιομηχανία ημιαγωγών ένα εντελώς νέο επίπεδο ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Οι ημιαγωγοί έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος του δικτυωμένου κόσμου μας. Αυτό θέτει μεγάλες απαιτήσεις στους κατασκευαστές, καθώς οι κύκλοι καινοτομίας γίνονται όλο και πιο σύντομοι, ενώ η πολυπλοκότητα των ολοκληρωμένων κυκλωμάτων αυξάνεται συνεχώς. Για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη μείωση του κόστους επένδυσης και στην επιτάχυνση των διαδικασιών εκκίνησης, ώστε να επιτυγχάνεται ταχύτερα η παραγωγή νέων εξαρτημάτων υψηλής απόδοσης χωρίς σφάλματα. Ο έγκαιρος εντοπισμός κρίσιμων ελαττωμάτων επιταχύνει σημαντικά την ανάπτυξη και τη βελτιστοποίηση νέων διαδικασιών παραγωγής και, συνεπώς, την έναρξη παραγωγής νέων γενεών τσιπ.

Με το σύστημα επιθεώρησης CA20, η Comet Yxlon ανέβασε την τεχνολογία τρισδιάστατων ακτίνων Χ για τη βιομηχανία προηγμένης συσκευασίας ημιαγωγών σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ο πλήρης επανασχεδιασμός του υλικού, βελτιστοποιημένος για εφαρμογές ημιαγωγών όσον αφορά τη σταθερότητα, την απεικόνιση, την ακρίβεια και τις απαιτήσεις συντήρησης, Comet Yxlon GmbH Σελίδα 2 από 3 σε συνδυασμό με την υπολογιστική πλαστικογραφία υψηλής ανάλυσης και τα πακέτα λογισμικού, όπως το Dose Manager, το Batch Manager και το "Insights" για αυτοματοποιημένες αξιολογήσεις, εξασφαλίζουν ακρίβεια, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα για όλες τις εργασίες επιθεώρησης. Όλες οι λειτουργίες είναι εύκολα και διαισθητικά προσβάσιμες μέσω της διεπαφής χρήστη Geminy, η οποία έχει αποδειχθεί στις σειρές προϊόντων Comet Yxlon FF και UX, εξοπλισμένη με γραφικά σύμβολα, οδηγούς και διάφορες προεπιλογές για κάθε επίπεδο δεξιοτήτων.

"Ως συνοδευτική μέθοδος επιθεώρησης ήδη στην έρευνα και ανάπτυξη νέων μικροτσίπ και των διαδικασιών παραγωγής τους, το νέο CA20 θα φέρει επανάσταση στη βιομηχανία ημιαγωγών", δήλωσε ο Christian Driller, αντιπρόεδρος Έρευνας και Ανάπτυξης της Comet Yxlon. "Το CA20 θα διασφαλίσει ότι οι διαδικασίες εκκίνησης και ο χρόνος διάθεσης στην αγορά θα επιταχυνθούν δραματικά, το σημερινό υψηλό ποσοστό απορριμμάτων θα μειωθεί και η απόδοση θα αυξηθεί έτσι σημαντικά. Το σύστημα φέρνει τον στόχο του μηδενικού ελαττώματος σε απόσταση αναπνοής"

Χθες το απόγευμα, η Comet Yxlon παρουσίασε επίσημα το σύστημα με ζωντανές επιδείξεις και προσκεκλημένους. Κατά τη διάρκεια διαφόρων παρουσιάσεων στο συνέδριο, οι Stephan Haferl (CEO Comet), Dionys van de Ven (Πρόεδρος Comet Yxlon), Isabella Drolz (Αντιπρόεδρος Product Marketing Comet Yxlon) και Christian Driller είχαν ήδη αναφερθεί στο σημαντικό αυτό γεγονός στο παρελθόν. Η νέα τοποθέτηση του περιπτέρου στην αίθουσα B2, που μοιράζονται η productronica και η Semicon Europa δίπλα-δίπλα, δείχνει πού βαδίζει το ταξίδι της Comet Yxlon: Τα πιο μικρά σφάλματα αποτελούν τις μεγαλύτερες προκλήσεις στον σημερινό κόσμο, και η Comet Yxlon τα κάνει ορατά με την τεχνολογία της, σύμφωνα με την υπόσχεσή της: See better. Γρηγορότερα. Περισσότερα.

Περισσότερα νέα

από 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Ιαπω...

Στη φετινή Productronica θα παρουσιάσουμε μια καινοτομία και θα παρουσιάσουμε το νέο μας σύστημα τρισδιάστατων ακτίνων Χ, το οποίο έχουμε αναπτύξει ειδικά για την απαιτητική αγορά ημιαγωγών, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ. στο περίπτερό μας B2.454.

η άνοδος της ηλεκτρονικής κινητικότητας έχει ωθήσει την αγορά μπαταριών σε τεράστια ανάπτυξη τα τ...

Το Yxlon γίνεται Comet Yxlon. Στη φ...

Το Yxlon γίνεται Comet Yxlon. Στη φετινή εμπορική έκθεση Control, ο κατασκευαστής συστημάτων ελέγχου με ακτίνες Χ και αξονική τομογραφία ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει την επωνυμία του σε Comet Yxlon, με ισχύ από τις 8 Σεπτεμβρίου 2022. Το νέο εμπορικό σήμα υπογραμμίζει τη μακροχρόνια σύνδεση της Yxlon με την Comet, μια κορυφαία παγκόσμια καινοτόμο εταιρεία τεχνολογίας που επικεντρώνεται στην τεχνολογία πλάσματος και ακτίνων Χ