Κατάλογος
Κατάλογος

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

04.01.2024 00:01

Το εργαλείο παρακολούθησης της κατάστασης moneo RTM τιμήθηκε με το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού 2024

Έσσεν, Δεκέμβριος 2023 - Το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού απονέμεται και πάλι στην ifm. Αφού η κριτική επιτροπή τίμησε για τελευταία φορά τρία προϊόντα της εταιρείας με το διάσημο βραβείο το 2021, θα απονείμει το βραβείο το 2024 για το εργαλείο παρακολούθησης κατάστασης moneo RTM. Πρόκειται για το πρώτο βραβείο σχεδιασμού για ένα προϊόν λογισμικού της ifm.

Από την καθιέρωσή του το 2012, το German Design Award έχει γίνει ένα από τα σημαντικότερα βραβεία για τον καινοτόμο σχεδιασμό προϊόντων. Κάθε χρόνο, μια διεθνής κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων επιλέγει τα καλύτερα προϊόντα. Όλα αυτά τα προϊόντα τα ενώνει ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους, ο οποίος έχει αντίκτυπο και πέραν της Γερμανίας. Η επιλογή πραγματοποιείται σε μια διαδικασία αξιολόγησης σε πολλά στάδια και σε μια διήμερη συνεδρίαση της κριτικής επιτροπής. Τα προϊόντα τιμώνται στις κατηγορίες "Εξαιρετικός Σχεδιασμός Προϊόντος", "Εξαιρετικός Σχεδιασμός Επικοινωνίας" και "Εξαιρετική Αρχιτεκτονική" με τα αντίστοιχα βραβεία "Χρυσό", "Νικητής" και "Ειδική Μνεία". Φέτος, ο ειδικός σε θέματα αυτοματισμού ifm με έδρα το Έσσεν έλαβε το βραβείο Winner Award για το λογισμικό moneo RTM.

Το moneo RTM - συντομογραφία για τη συντήρηση σε πραγματικό χρόνο - είναι ένα υπομοντέλο της πλατφόρμας moneo IIoT, η οποία έχει πλέον καθιερωθεί σε πολλές βιομηχανίες και με την οποία η εταιρεία προσφέρει τεχνολογίες που κυμαίνονται από την αξιολόγηση δεδομένων έως τη διαμόρφωση αισθητήρων κάτω από μία στέγη. Με το moneo RTM, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν πίνακες ελέγχου για κάθε χρήστη που παρέχουν συνεχή επισκόπηση της τρέχουσας κατάστασης της εφαρμογής. Σε περίπτωση βλάβης, το λογισμικό ενεργοποιεί αμέσως τον συναγερμό, ώστε να είναι δυνατή η γρήγορη αντίδραση και να αποφεύγεται μια δαπανηρή και χρονοβόρα ολική βλάβη. Με λεπτομερείς αναλύσεις δεδομένων, οι βιομηχανικές επιχειρήσεις επιτυγχάνουν μειωμένους χρόνους διακοπής λειτουργίας, αποτελεσματικότερο προγραμματισμό συντήρησης και βελτιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής.

moneo RTM εντάσσεται στο
Για την ifm, το βραβείο moneo RTM δεν είναι σε καμία περίπτωση το πρώτο βραβείο σχεδιασμού. Το 2021, ο φωτεινός σηματοδότης DV21XX, ο αισθητήρας ροής SM6020 και ο αισθητήρας στάθμης KQ10XX αναγνωρίστηκαν για τον εξαιρετικό σχεδιασμό των προϊόντων τους, ενώ τρία προϊόντα της ifm είχαν ήδη λάβει το βραβείο το προηγούμενο έτος. η εταιρεία έλαβε επίσης το βραβείο Red Dot Design Award το 2015, 2016, 2018, 2020 και 2023, με πιο πρόσφατο το φετινό για την πλατφόρμα κάμερας O3R, τη μονάδα επεξεργασίας βίντεο OVP800 και το Multicover Puck.

Περισσότερα νέα

Τα εγκαίνια του νέου γραφείου της ifm electronic στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποιήθηκαν παρουσία πολλών προσκεκλημένων και εργαζομένων στις 2022 Σεπτεμβρίου.
Ανίχνευση αντικειμένων και επιθεώρηση αντικειμένων σε μία συσκευή
Η ifm έχει τρεις λόγους να γιορτάζει στα φετινά Γερμανικά Βραβεία Σχεδιασμού. Ο αισθητήρας στάθμης LI, το πολλαπλό κάλυμμα puck και ο αισθητήρας θερμοκρασίας TCC λαμβάνουν τα πολυπόθητα βραβεία σχεδιασμού.

Η ifm θα κατασκευάσει νέα εταιρική έδρα στο Έσσεν
Η συνεχής ανάπτυξη των τελευταίων ετών και...