Κατάλογος
Κατάλογος

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

07.06.2024 05:06

Επιτυχής συνεργασία μεταξύ της PFISTERER και της Lebenshilfe στο Gussenstadt

Η PFISTERER, μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας για λύσεις ενεργειακών υποδομών, και η Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την επιτυχημένη συνεργασία στην τοποθεσία Gussenstadt.

Λύσεις για την παγκόσμια ενεργειακή μετάβαση

Το εργοστάσιο της PFISTERER στο Gussenstadt ειδικεύεται στην επεξεργασία μετάλλων και διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και παραγωγή λύσεων που επιτρέπουν την ηλεκτρική δικτύωση στο πλαίσιο της παγκόσμιας ενεργειακής μετάβασης. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι αφοσιωμένοι εργαζόμενοι της Lebenshilfe αναλαμβάνουν σημαντικές εργασίες συναρμολόγησης και κατασκευής. Αυτό περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως το φρεζάρισμα μικρών σπειρωμάτων και η τοποθέτηση ελατηρίων συμπίεσης για βιδωτούς συνδέσμους και ακροδέκτες σύνδεσης για μετασχηματιστές.

Από την έναρξη της συνεργασίας πριν από δυόμισι χρόνια, η Lebenshilfe Göppingen e. V. έχει συναρμολογήσει εντυπωσιακά 4 εκατομμύρια εξαρτήματα για την PFISTERER. Αυτό το ορόσημο δεν υπογραμμίζει μόνο την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα της συνεργασίας, αλλά αναδεικνύει επίσης τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν η κοινωνική ευθύνη και η ένταξη στο εργασιακό περιβάλλον.

Επιτυχημένη συνεργασία με κοινωνική ευθύνη

"Η συνεργασία με τη Lebenshilfe στο Gussenstadt δεν είναι μόνο μια επιτυχημένη επιχειρηματική συνεργασία για εμάς, αλλά και μια σαφής δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και ένταξη. Είμαστε υπερήφανοι για τα ορόσημα που έχουμε επιτύχει και προσβλέπουμε στη συνέχιση αυτής της θετικής ιστορίας επιτυχίας", λέει ο Hermann Schuller, Διευθυντής εργοταξίου και παραγωγής του εργοστασίου του ομίλου PFISTERER στο Gussenstadt. "Για εμάς, η συνεργασία με την PFISTERER είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε προοπτικές καριέρας και ταυτόχρονα μια ευκαιρία να συμβάλουμε ενεργά στον ενεργειακό εφοδιασμό του μέλλοντος. Είμαστε περήφανοι γι' αυτό", προσθέτει η Madeleine May, αναπληρώτρια διευθύντρια συνεργείου της Lebenshilfe Göppingen.

Η συνεργασία μεταξύ της PFISTERER και της Lebenshilfe Göppingen e. V. αποδεικνύει πώς η οικονομική επιτυχία και η κοινωνική δέσμευση μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά. Η PFISTERER παραμένει προσηλωμένη σε εργασιακά περιβάλλοντα χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμες συνεργασίες.

Περισσότερα νέα


Winterbach, Γερμανία - 06 Φεβρουαρίου 2024 - Το σύστημα συνδέσεων CONNEX pluggable της PFIS...

Ο Karl-Heinz Pfisterer γίνεται επίτιμος πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της SE.

Winterbach, Γερμανία - 15 Ιουνίου 2023 -

Η Pfisterer, κορυφαίος πάροχος λύσεων ενεργειακή...

Η διανομή και η μεταφορά ενέργειας αποτελούν τις βασικές αρμοδιότητες της PFISTERER εδώ και σχεδό...