Κατάλογος
Κατάλογος

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

04.09.2024 01:09

Διασφάλιση ποιότητας των προσθετικά κατασκευασμένων εμφυτευμάτων

Από τη σκόνη στα εξαρτήματα που κατασκευάζονται με προσθετικό τρόπο

Η προσθετική κατασκευή προσφέρει μεγάλες δυνατότητες για πολλά ιατρικά προϊόντα: Από τα εμφυτεύματα ισχίου, γόνατος και σπονδυλικής στήλης μέχρι τα εξαρτήματα τραύματος και τα προϊόντα ειδικά για τον ασθενή (PSP). Για την παραγωγή ακριβών, αναπαραγώγιμων και συμβατών με τον FDA ιατρικών εξαρτημάτων που κατασκευάζονται με προσθετική μέθοδο, πρέπει να πληρούνται αυστηρές απαιτήσεις διασφάλισης ποιότητας.

Οι λύσεις ZEISS Medical Industry Solutions προσφέρουν ασφαλείς και ολιστικές διαδικασίες. Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων υλικού και λογισμικού που διαθέτουμε επιτρέπει την αποτελεσματική και αποδοτική διασφάλιση ποιότητας στο υψηλότερο επίπεδο.

Διαδικασία κατασκευής κορυφαίας ποιότητας

Η διαδικασία προσθετικής κατασκευής στρώμα προς στρώμα επιτρέπει την παραγωγή εξατομικευμένων ορθοπεδικών εμφυτευμάτων. Οι διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας πρέπει να συμβαδίζουν με τα επιμέρους βήματα της διαδικασίας κατασκευής, προκειμένου να αποφεύγονται τα ελαττωματικά προϊόντα. Οι λύσεις της ZEISS στοχεύουν στον έγκαιρο εντοπισμό ελαττωμάτων, ώστε να εξοικονομείται χρόνος και χρήμα. Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας από τον έλεγχο σκοπιμότητας έως τη μη καταστροφική επιθεώρηση για να συμβαδίζουμε με την εξέλιξη της τεχνολογίας και να τους δώσουμε την αυτοπεποίθηση να επιλέξουν την προσθετική κατασκευή με οικονομικό τρόπο.

Περισσότερα νέα



Από τη σκόνη στα εξαρτήματα που κατασκευάζονται με προσθετική μέθοδο Η προσθετική κατ...

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Μικροσκόπιο και συσκευή μέτρησης σε ένα

"Ακόμα και ένα μικροσκοπικό μεταλλικό σωματίδιο βρωμιάς μπορεί να προκαλέσει σημαντική ζημιά στου...

17.05.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Μικροσκόπιο και συσκευή μέτρησης σε ένα

Μείνετε ενήμεροι για τον δυναμικό κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας και της ηλεκτροκίνησης! Αποκτήσ...

Διαμάντια για μετρολόγους

Θέλετε έναν ανιχνευτή που δεν εμφανίζει καμία συσσώρευση υλ...