Κατάλογος
Κατάλογος

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

14.10.2024 01:10

Η επανεκκίνησή μας ολοκληρώθηκε!

Η Irlbacher παρουσιάζεται σήμερα με έναν πλήρως αναθεωρημένο ιστότοπο. Ο νέος δικτυακός τόπος έχει φρέσκο, μοντέρνο σχεδιασμό και σαφή, φιλική προς το χρήστη δομή και είναι προσβάσιμος στη διεύθυνση www.irlbacher.com.

Κατά τη διάρκεια του επανασχεδιασμού, δώσαμε μεγάλη έμφαση στη φιλικότητα προς το χρήστη. Μέσω του κύριου μενού ή απευθείας μέσω της αρχικής σελίδας, για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε γρήγορα το δρόμο σας γύρω από τους τομείς μας, τις δεξιότητες, την εταιρεία και τις προσφορές καριέρας μας. Η υπηρεσία μας 360° για την ανάπτυξη και την παραγωγή είναι επίσης προσβάσιμη μέσω της αρχικής σελίδας. Εδώ, χρησιμοποιείται το δικό μας HMI επίδειξης για να δείξουμε με σαφήνεια τι σημαίνει η υπηρεσία 360° και πόσο ευρύ είναι σήμερα το φάσμα των επιλογών παραγωγής μας.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με επιμέρους τεχνολογίες ή εάν ψάχνετε κάποιον να σας βοηθήσει να πάτε το προϊόν σας στο επόμενο επίπεδο, περιμένουμε με ανυπομονησία το τηλεφώνημα ή το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Καλή διασκέδαση με τη νέα μας ιστοσελίδα. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε προτάσεις και ιδέες που δεν έχετε ξαναδεί!

Ανυπομονούμε να εργαστούμε μαζί σε συναρπαστικά έργα!

Περισσότερα νέα

  • Διαισθητικά HMI για τη διεθνή αγορά
  • HMI απτικής αφής λειτουργεί και χωρίς οθόνη<...

Χάρη στους οδηγούς που είναι χαραγμένοι στην οθόνη αφής, τα δάχτυλά σας γνωρίζουν πάντα πού βρίσκ...

Γιατί χρειάζεστε τυπωμένες πλακέτες κυκλωμάτων όταν μπορείτε να εκτυπώσετε ηλεκτρονικά στοιχεία και σε γυαλί; Ο όμιλος Irlbacher επεξεργάζεται ειδικό γυαλί για διάφορες βιομηχανίες εδώ και πάνω από 80 χρόνια. Με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Impatouch, η εταιρεία από το Schönsee αποδεικνύει σε διάφορες εφαρμογές ότι το πίσω μέρος του γυαλιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φορέας κυκλωμάτων και ότι τα ηλεκτρονικά μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας στο γυαλί