Κατάλογος
Κατάλογος

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

16.10.2024 01:10

Διαχείριση ποιότητας στην κατασκευή αεροσκαφών

Υψηλότερη ακρίβεια για πολύπλοκα περιβάλλοντα

Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια εκατομμυρίων ταξιδιωτών, όλα τα αεροσκάφη πρέπει να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, εσωτερικά και εξωτερικά. Τα συστήματα, οι δομές και οι εσωτερικοί χώροι των αεροσκαφών είναι εξαιρετικά πολύπλοκα και αποτελούνται από χιλιάδες εξαρτήματα που πρέπει να είναι εξαιρετικά προσαρμοσμένα για να διασφαλιστεί η ασφάλεια. Η προηγμένη τεχνολογία μετρολογίας της ZEISS προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για την ανάπτυξη αεροσκαφών, τη διασφάλιση ποιότητας και τον έλεγχο συντήρησης, καθιστώντας την απαραίτητο εργαλείο στην αεροπορική βιομηχανία.

Ακριβής επιθεώρηση εξαρτημάτων αεροσκαφών

Ανάλυση της δομής του αεροσκάφους
Εγγυημένες οι πιο ακριβείς επιθεωρήσεις

Η ακριβής δομική επιθεώρηση είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και την αξιόπιστη λειτουργία των αεροσκαφών. Οι βιομηχανικές λύσεις ποιότητας της ZEISS εγγυώνται ολοκληρωμένη και ακριβή επιθεώρηση για τους κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού (OEM).

Επιθεώρηση συστημάτων αεροσκαφών

Κατασκευή ακριβείας και ασφάλεια

Οι ΚΑΕ και οι προμηθευτές της αεροδιαστημικής βιομηχανίας χρησιμοποιούν λύσεις υλικού και λογισμικού της ZEISS για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα στην κατασκευή συστημάτων αεροσκαφών και να βελτιώσουν την ασφάλεια των αεροσκαφών.

Επιθεώρηση καμπίνας αεροσκάφους
Βελτιστοποιημένη όσον αφορά το κόστος και την άνεση

Οι αεροπορικές εταιρείες ανταγωνίζονται για να προσφέρουν άνετες και βελτιστοποιημένες καμπίνες επιβατών που πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις βάρους. Τα προηγμένα οπτικά συστήματα μέτρησης της ZEISS αποτελούν την αποδεδειγμένη λύση για την καταγραφή δεδομένων στα εσωτερικά εξαρτήματα των αεροσκαφών.

Συντήρηση, επισκευή και επισκευή (MRO)
Επιστροφή στον αέρα

Η διασφάλιση της αξιοπλοΐας των αεροσκαφών είναι ζωτικής σημασίας για τα καταστήματα MRO σε όλο τον κόσμο, και με τη ZEISS ως συνεργάτη, δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός. Το χαρτοφυλάκιο της ZEISS παρέχει την ιδανική βάση για την επεξεργασία των πάντων, από τις επιφανειακές ατέλειες έως τις εκστρατείες μετασκευής.

Περισσότερα νέα

Ηλεκτροποιημένη διασφάλιση ποιότητας
Από τη σκόνη στα εξαρτήματα που κατασκευάζονται με προσθετικό τρόπο



Από τη σκόνη στα εξαρτήματα που κατασκευάζονται με προσθετική μέθοδο Η προσθετική κατ...

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Μικροσκόπιο και συσκευή μέτρησης σε ένα

"Ακόμα και ένα μικροσκοπικό μεταλλικό σωματίδιο βρωμιάς μπορεί να προκαλέσει σημαντική ζημιά στου...

17.05.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Μικροσκόπιο και συσκευή μέτρησης σε ένα