Κατάλογος
Κατάλογος

ITT Enidine GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου (Small-Bore Serie/ Mid-Bore Serie/Large-Bore Serie) της ITT Enidine GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Ρυθμιζόμενα αμορτισέρ σειράς Small-Bore

  • Απορρόφηση ενέργειας σε μικρήσυσκευασία
    Τα ρυθμιζόμενα υδραυλικά αμορτισέρ ITT Enidine παρέχουν ευελιξία στις λύσεις απορρόφησης ενέργειας όταν οι παράμετροι εισόδου ποικίλλουν ή δεν είναι σαφώς καθορισμένες. Με απλή περιστροφή του κουμπιού ρύθμισης, η δύναμη απόσβεσης μπορεί να αλλάξει ώστε να ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών στην εφαρμογή σας.

Σειρά ρυθμιζόμενων αμορτισέρ μεσαίας διάτρησης

  • Ρυθμιζόμενη απορρόφηση ενέργειας
    Όταν οι παράμετροι εισόδου ποικίλλουν ή δεν μπορούν να καθοριστούν με σαφήνεια, οι ρυθμιζόμενοι υδραυλικοί απορροφητές κραδασμών μεσαίας οπής Enidine παρέχουν μια ρυθμιζόμενη λύση για συγκεκριμένες απαιτήσεις απορρόφησης ενέργειας και κρούσης εφαρμογών. Με απλή περιστροφή του κουμπιού ρύθμισης, η δύναμη απόσβεσης μπορεί να αλλάξει για να προσαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών και να επιτρέψει εκτεταμένες μεταβλητές εισόδου ενέργειας.

Σειρά ρυθμιζόμενων αμορτισέρ μεγάλης οπής

  • Αμορτισέρ που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της εφαρμογήςσας
    Η σειρά ρυθμιζόμενων υδραυλικών αμορτισέρ μεγάλης οπής της Enidine έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις εφαρμογών απορρόφησης ενέργειας με μεταβαλλόμενες ή διφορούμενες παραμέτρους εισόδου. Με απλή περιστροφή του κουμπιού ρύθμισης, η δύναμη απόσβεσης μπορεί να αλλάξει ώστε να προσαρμόζεται σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών της εφαρμογής σας.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου

Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου

Η Enidine προσφέρει την πληρέστερη γκάμα ρυθμιζόμενων βιομηχανικών αμορτισέρ μεγάλης διαμέτρου και εξαρτημάτων τοποθέτησης που διατίθενται σήμερα στην αγορά. Η σειρά OEMXT της Enidine διαθέτει επίπεδο...

Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου (ECO Series)

Σειρά ECO Ρυθμιζόμενα αμορτισέρ

Σχεδιασμός φιλικός προς το περιβάλλον
Γιατί να συμβιβαστείτε με λιγότερα Όταν πρόκειται για την προστασία των εξαρτημάτων των εγκαταστάσεών σας από ζ...

Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου (Jarret)

Ειδικά αμορτισέρ για μεγάλες εφαρμογές

Οι βιομηχανικοί απορροφητές κραδασμών της σειράς Jarret χρησιμοποιούν τις μοναδικές ιδιότητες συμπίεσης και διάτμησης των ειδικά σχεδ...