Κατάλογος
Κατάλογος

ITT Enidine GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου (ECO Series) της ITT Enidine GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Σειρά ECO Ρυθμιζόμενα αμορτισέρ

Σχεδιασμός φιλικός προς το περιβάλλον
Γιατί να συμβιβαστείτε με λιγότερα Όταν πρόκειται για την προστασία των εξαρτημάτων των εγκαταστάσεών σας από ζημιές που προκαλούνται από δυνάμεις υψηλής ενέργειας, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ελκυστικές τιμές που αντέχουν σε κάθε σύγκριση. Για εφαρμογές όπου ο χρόνος λειτουργίας αποτελεί κρίσιμη παράμετρο, τα αμορτισέρ της σειράς Enidine ECO παρέχουν την προστασία και την αντοχή που σας αξίζει. Η ITT Enidine έφερε επανάσταση στην αγορά των βιομηχανικών αμορτισέρ, παρουσιάζοντας τα πρώτα φιλικά προς το περιβάλλον σχέδια του κλάδου που αντέχουν στα σκληρά περιβάλλοντα του σύγχρονου εξοπλισμού.

Η σειρά ECO έχει σχεδιαστεί με υλικά και υγρά που είναι ασφαλή για το περιβάλλον. Τα διάφορα μοντέλα παρέχουν την ευελιξία που απαιτείται για ένα ευρύ φάσμα συνθηκών λειτουργίας με διαφορετικές μάζες και δυνάμεις ανύψωσης για να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα παραμέτρων λειτουργίας. Η νέα σειρά ECO προσφέρει τις επιδόσεις που περιμένετε σε όλα τα σενάρια, είτε πρόκειται για εφαρμογές χαμηλής ταχύτητας, υψηλής δύναμης κίνησης είτε για εφαρμογές υψηλής ταχύτητας, χαμηλής δύναμης κίνησης.

Ιδανικό για εφαρμογές τροφίμων και ποτών και άλλα επιθετικά περιβάλλοντα όπου η μακροζωία του προϊόντος αποτελεί σημαντική πτυχή της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού. Με 336 ώρες δοκιμών αντοχής σε ψεκασμό αλατιού, τα νέα αμορτισέρ της σειράς ECO της Enidine ITT προσφέρουν την καλύτερη αντοχή στη διάβρωση στον κλάδο μεταξύ των τυποποιημένων προϊόντων.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου

Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου

Η Enidine προσφέρει την πληρέστερη γκάμα ρυθμιζόμενων βιομηχανικών αμορτισέρ μεγάλης διαμέτρου και εξαρτημάτων τοποθέτησης που διατίθενται σήμερα στην αγορά. Η σειρά OEMXT της Enidine διαθέτει επίπεδο...

Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου (Small-Bore Serie/ Mid-Bore Serie/Large-Bore Serie)

Ρυθμιζόμενα αμορτισέρ σειράς Small-Bore

  • Απορρόφηση ενέργειας σε μικρήσυσκευασία
    Τα ρυθμιζόμενα υδραυλικά αμορτισέρ ITT Enidine παρέχουν ευελιξί...

Αποσβεστήρας κρούσης βιομηχανικού τύπου (Jarret)

Ειδικά αμορτισέρ για μεγάλες εφαρμογές

Οι βιομηχανικοί απορροφητές κραδασμών της σειράς Jarret χρησιμοποιούν τις μοναδικές ιδιότητες συμπίεσης και διάτμησης των ειδικά σχεδ...