Κατάλογος
Κατάλογος

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Συστήματα μονωμένων αγωγών (U10 und FABA 100) της Paul Vahle GmbH & Co. KG

Ερώτηση προϊόντος  

Ένα πραγματικό κλασικό προϊόν της VAHLE: η U10 αναπτύχθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 στο πλαίσιο της εξέλιξης του συστήματος ηλεκτροκίνητης μονής σιδηροτροχιάς.

Από τότε, βελτιώνουμε συνεχώς τη μονωμένη σιδηροτροχιά και την επεκτείνουμε σε ένα ευφυές συνολικό σύστημα συνδυάζοντάς την με τα συστήματά μας για τη μετάδοση δεδομένων, τον εντοπισμό θέσης και τον έλεγχο. Το ανθεκτικό και χαμηλής συντήρησης U10 χρησιμοποιείται κυρίως σε γραμμές κατασκευής και παραγωγής στην αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά είναι επίσης ένα δημοφιλές και δοκιμασμένο μέσο μεταφοράς ενέργειας και δεδομένων στον τομέα της ενδοεφοδιαστικής.

Χάρη στο μικρό χώρο εγκατάστασης και τα ξεχωριστά κατασκευασμένα με έγχυση εξαρτήματα για την τοποθέτηση των επιμέρους στοιχείων της σιδηροτροχιάς, το U10 μπορεί να προσαρμοστεί με ευελιξία σε σχεδόν οποιαδήποτε διάταξη τροχιάς.

Το U10 προστατεύεται από επαφή για ασφαλή χρήση. Η μεμονωμένη μόνωσή του επιτρέπει οποιονδήποτε αριθμό πόλων, ενώ ο ειδικά διαμορφωμένος προστατευτικός αγωγός αποτρέπει την ακούσια αντιστροφή της πολικότητας και συνεπώς την ηλεκτροδότηση του οχήματος.
Χάρη στην υψηλή συμβατότητά του με άλλα προϊόντα της VAHLE, η σιδηροτροχιά αγωγού U10 μπορεί να ενσωματωθεί στο σύστημά σας ως λύση συστήματος vSystem. το vSystem προσφέρει τότε ένα ολοκληρωμένο σύστημα με το U10 για τη μετάδοση ισχύος, το APOS Optic για τον εντοπισμό θέσης, το SMGM για τη μετάδοση δεδομένων, το DCS για τον έλεγχο και το VAHLE Smart Collector System για τη διάγνωση.

Το σύστημα σιδηροτροχιών FABA100 συμπληρώνει το χαρτοφυλάκιό μας στην περιοχή των σιδηροτροχιών των 100 αμπέρ. Το σύστημα FABA100 προσφέρει ένα εξίσου ευρύ φάσμα πιθανών εφαρμογών, παρόμοιο με το σύστημα busbar U10. Χάρη στην απλή τεχνολογία συνδετήρων του, το σύστημα FABA100 είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση, ειδικά όταν πρόκειται για επεκτάσεις και μετατροπές του συστήματος. Δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία. Ο FABA100 χρησιμοποιείται όπου δεν απαιτείται προστασία ανάστροφης πολικότητας για τον αγωγό προστασίας.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Ηλεκτροφόρες γραμμές

Συστήματα ανοικτών αγωγών

Συστήματα ανοικτών αγωγών
Όπου υπάρχουν ιδιαίτερα σκληρές περιβαλλοντικές επιδράσεις, όπως σε εργοστάσια κοκκοποίησης και χαλυβουργεία, προσφέρουμε μια ασφαλή κα...

Συστήματα μονωμένων αγωγών (U15 - U35)

Οι κινητές εφαρμογές πρέπει να τροφοδοτούνται με ενέργεια σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Ανάλογα με το περιβάλλον και το εύρος ισχύος, τα συστήματα γερανών και η λιμενική τεχνολογία, οι μετα...