Κατάλογος
Κατάλογος

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Συστήματα μονωμένων αγωγών (U15 - U35) της Paul Vahle GmbH & Co. KG

Ερώτηση προϊόντος  

Οι κινητές εφαρμογές πρέπει να τροφοδοτούνται με ενέργεια σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Ανάλογα με το περιβάλλον και το εύρος ισχύος, τα συστήματα γερανών και η λιμενική τεχνολογία, οι μεταφορικές ταινίες και οι τροχοί Ferris, οι ανελκυστήρες ή οι κυλιόμενες πύλες θέτουν εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις στα συστήματα.

Οι ελαφροί τύποι U15, U25 και U35 για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές είναι ιδιαίτερα εύκολοι στη συντήρηση χάρη στην ατομική τους εγκατάσταση. Χάρη στα διαφορετικά υλικά αγωγών, είναι επίσης ιδιαίτερα ευέλικτα και μπορούν να εγκατασταθούν αναρτημένα, πλευρικά ή κατακόρυφα. Μπορούν επίσης να υλοποιηθούν καμπύλες διαδρομές.

Σε συνδυασμό με το VAHLE Multi-Carrier (VMT) ή το VAHLE Support Profile (VTP), οι αποστάσεις ανάρτησης καθώς και η περιοχή εφαρμογής των U15 και U25 μπορούν να επεκταθούν. Μπορούν επίσης να ενσωματωθούν διάφορα συστήματα τοποθέτησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να ικανοποιηθούν και οι μεμονωμένες απαιτήσεις των πελατών.
Η σιδηροτροχιά αγωγού U35 με αγωγούς από αλουμίνιο/ανοξείδωτο χάλυβα χρησιμοποιείται για την ηλεκτροδότηση γερανών RTG, RMG και STS σε αλμυρό περιβάλλον (κυρίως σε θαλάσσιες λιμενικές εγκαταστάσεις). Αυτή η οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις χάλκινες ράγες έχει αποδείξει την υψηλή αντοχή στη φθορά και την ανθεκτικότητά της σε αυτό το σκληρό περιβάλλον παγκοσμίως.

Η VAHLE διαθέτει τη σωστή ράγα για κάθε εφαρμογή. Σχεδιασμένα σύμφωνα με το DIN VDE 0100, τα συστήματα μας με προστασία επαφής μπορούν να συνδυαστούν με οποιονδήποτε αριθμό πόλων.

Οι μονωμένες ράγες μεταφοράς μπορούν να θερμανθούν για να αποφευχθεί η παγοποίηση. Ωστόσο, εξασφαλίζουν επίσης αξιόπιστη μετάδοση ισχύος ακόμη και σε συνθήκες ακραίας θερμότητας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα συστήματα διατίθενται και σε έκδοση ανθεκτική στη θερμότητα. Τα U25 και U35 διατίθενται ακόμη και ως εκδόσεις υψηλής θερμοκρασίας και είναι κατάλληλα για χρήση σε περιβάλλοντα με υγρό, αλμυρό αέρα.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Ηλεκτροφόρες γραμμές

Συστήματα ανοικτών αγωγών

Συστήματα ανοικτών αγωγών
Όπου υπάρχουν ιδιαίτερα σκληρές περιβαλλοντικές επιδράσεις, όπως σε εργοστάσια κοκκοποίησης και χαλυβουργεία, προσφέρουμε μια ασφαλή κα...

Συστήματα μονωμένων αγωγών (U10 und FABA 100)

Ένα πραγματικό κλασικό προϊόν της VAHLE: η U10 αναπτύχθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 στο πλαίσιο της εξέλιξης του συστήματος ηλεκτροκίνητης μονής σιδηροτροχιάς.

Από τότε, βελτιώνου...