Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Επιστροφή στη λίστα

Πιπέτες πολλαπλών καναλιών (Move It®) της Eppendorf SE

Ερώτηση προϊόντος  

Μεταφέρετε τακτικά δείγματα από μια μορφή δοχείου σε μια άλλη - για παράδειγμα από δοχεία αντίδρασης σε πλάκες - και αναζητάτε μια πιο αποτελεσματική και ασφαλέστερη λύση Η νέα πιπέτα Move It® με ρυθμιζόμενη απόσταση ακροφυσίων επιταχύνει και απλοποιεί την ταυτόχρονη πιπετοποίηση πολλαπλών δειγμάτων. Ο μοναδικός σχεδιασμός χωρίς συνδέσεις σωληνώσεων εξασφαλίζει αυξημένη ακρίβεια και ανθεκτικότητα, καθώς και ασφάλεια για τους χρήστες και τα δείγματα.

Η Eppendorf επαναπροσδιόρισε από την αρχή τις πιπέτες με ρυθμιζόμενη απόσταση ακροφυσίων σύμφωνα με τα κορυφαία πρότυπα της.

Το Move It® είναι το αποτέλεσμα των αιτημάτων των πελατών για μια αποτελεσματική και ασφαλέστερη λύση για την ταυτόχρονη διοχέτευση πολλαπλών δειγμάτων με πιπέτα από μια μορφή δοχείου σε μια άλλη, για παράδειγμα από δοχεία αντίδρασης σε πλάκες. Τι κάνει το νέο Move It τόσο μοναδικό Δεν απαιτεί καμία σύνδεση σωληνώσεων μεταξύ του κώνου ακροφυσίου και του συστήματος εμβόλου-κυλίνδρου. Αυτό βελτιώνει την απόδοση της πιπετοποίησης: λιγότερα κινούμενα μέρη, τα οποία είναι συχνά ευαίσθητα, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ακρίβεια και αντοχή. Το Move It είναι αυτόκαυστοποιήσιμο. Αυτό αυξάνει την ασφάλεια για τους χρήστες και τα δείγματα.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Πιπέτες πολλαπλών καναλιών

Πιπέτες πολλαπλών καναλιών (Eppendorf Research® plus)

Πάντα με επίκεντρο τις ανάγκες των επιστημόνων
Προκειμένου να προάγουμε βιώσιμα την υγεία των πελατών μας, η Eppendorf εισήγαγε το PhysioCare Concept®. Η εξαιρετικά ελαφριά μηχανική πιπέτα...